Πετυχημένο το 6ο Τουρνουά «Φώτης Τσιλιμιδός»

Σε γιορτινό κλίμα και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Κεφαλληνιακό, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» το 6ο Τουρνουά αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός» αφιερωμένο στη μνήμη του αθλητικογράφου Φώτη Τσιλιμιδού.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και από πολλές περιοχές του νησιού, με αποτέλεσμα να μαζευτούν πολλά τρόφιμα που θα μοιραστούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η γιορτή ξεκίνησε με τους αγώνες της κατηγορίας Juniors (παιδιά έως 16 ετών) και συνεχίστηκε με την προκριματική φάση της κατηγορίας Seniors.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος διαγωνισμός τριπόντων, για να διεξαχθεί στη συνέχεια η τελική φάση της κατηγορίας Seniors.

Για την ιστορία (αφού σκοπός είναι η χαρά της συμμετοχής) οι νικητές των κατηγοριών ήταν:

Στην κατηγορία Juniors, οι Eskereee που επικράτησαν στον τελικό των Lixouri show.

Στην κατηγορία Seniors, οι ΕΚΟ Ληξούρι (H. Αντωνάτος, Γ. Αντωνάτος και Δ. Μαρούλης) που σε έναν εκπληκτικό τελικό των Κουράγιο Βαγεκάνο (Ι. Γεμενετζής, Α. Μαγουλάς, Α. Κορσιάνος)

Στον διαγωνισμό τριπόντων νικητής ήταν ο Ιορδάνης Γεμενετζής, ενώ ξεχώρισε ο μικρότερος συμμετέχοντας Γεράσιμος Κουμαριώτης που πήρε την 3η θέση ευστοχώντας σε 7 τρίποντα στον μεγάλο τελικό.

Το δώρο του νικητή (μια δωροεπιταγή αξίας 100€ από το χρυσοχοείο «Φωκάς») ήταν μια ευγενική χορηγία της οικογένειας Τσιλιμιδού.

(Φωτογραφίες sportsthea)