Πετυχημένο 3ήμερο του Ποσειδώνα

Ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι απόλυτα επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργάνωσε το τριήμερο 13-15/9/2019 ο Όμιλος μας Ποσειδώνας Ληξουρίου με βασικό στόχο την Άθληση.

Το τριήμερο ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στο κολυμβητήριο του Αργοστολίου με αγώνες κολύμβησης για αρχάρια και επίλεκτα παιδιά ηλικίας από 3ετών έως 11ετών και την βράβευση των αγωνιστικών-προαγωνιστικών τμημάτων μας για τις επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης.

Την επόμενη μέρα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, ώρα πρωινή, πραγματοποιήθηκε ξηρά προπόνηση στο αγωνιστικό και προαγωνιστικό τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Καλαιτζογλίδη Ιωάννη και τον Τεχνικό Σύμβουλο Αλέξανδρο Ξιάρχο.

Στη συνέχεια, το απόγευμα στη συνεδριακή αίθουσα του Apollonion Asterias Resort & Spa στο ΞΙ σε Επιμορφωτική Ημερίδα για την Άθληση παρουσίασαν επιστημονικές ομιλίες οι Νεκτάριος Σταύρου Επίκουρος Καθηγητής Ψυχολογίας, Γιώργος Μαρίνος Διευθυντής Γενικής Ιατρικής Λαϊκό Νοσοκομείο και Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΟΕ & ΚΟΕ, Ειρήνη Αμουργη Διατροφολόγος-Κλινική Διαιτολόγος, Αλέξανδρος Ξιάρχος Τεχνικός Σύμβουλος ΚΟΕ & Ιωάννης Καλαιτζογλιδης Ομοσπονδιακός Προπονητής Τεχνικής Κολύμβησης, όπου με ενδιαφέρον παρακολούθησαν γονείς και αθλητές όλων των ηλικιών.

Δεν έλλειψε βέβαια και η διασκέδαση όπου το βράδυ της ίδιας μέρας στη πλατεία του Ληξουρίου έγινε εορτασμός για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος από την Προαγωνιστική Κατηγορία και τις νίκες του Αγωνιστικού Τμήματος.

Φυσικά οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στον Αθέρα, αφού βρισκόμαστε σε νησί και δεν θα μπορούσε να λείπει μια αθλητική δραστηριότητα σε θάλασσα, όπου ο ανέλαβε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ιωάννης Καλαιτζογλίδης παλαίμαχους και εν ενεργεία αθλητές, ολοκληρώνοντας τις δράσεις για την Άθληση με τον πιο όμορφο και ευχάριστο τρόπο για μικρούς και μεγάλους παρευρισκόμενους.

Ευχαριστούμε τους Αλέξανδρο Ξιάρχο και Ιωάννη Καλαιτζογλίδη για τη συμμετοχή τους στις φετινές εκδηλώσεις μας, αλλά και τους γονείς που στήριξαν αυτές, συμμετείχαν ενεργά και βοήθησαν στην επιτυχής ολοκλήρωση τους.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Apollonion Asterias Resort & Spa στο ΞΙ για την παραχώρηση της συνεδριακής αίθουσας, παρότι βρισκόταν ακόμη σε καλοκαιρινή σεζόν.

(ΤΟ Δ.Σ.)