Πετυχημένο Finswimming Open Water

Από τον Ποσειδώνα Ληξουρίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο αγώνας τεχνικής κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας που διοργάνωσε ο Όμιλος μας 28-29 Μαΐου 2022, με τη συμμετοχή εννέα σωματείων πανελλαδικά, στέφθηκε με επιτυχία, παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες για την εποχή.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρων- Γυναικών Καλαϊτζόπουλος Χρηστος και Καρατσίβη Αθανασια, που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΤΚ τον Ιούλιο του 2022 και η αθλήτρια μας Ευαγγελάτου Ισμήνη για την συμμετοχή της στο Παγκοσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στην Ιταλία το 2021.

Οι αθλητές-τριες, που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατέκτησαν μια μοναδική εμπειρία για το μέλλον.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συγκεκριμένα με την επίδειξη αγωνισμάτων θάλασσας από παιδιά προαγωνιστικής ηλικίας με τη συμμετοχή αθλητών από τρία σωματεία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Καππάτο, τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθακης κ. Τραυλό, τον δήμαρχο Ληξουρίου κ. Κατσιβέλη, τους αντιδημάρχους Ληξουρίου κ. Ντιουάνι και Βολτέρα και του δημοτικούς συμβούλους Ληξουρίου κ. Καππάτο και Φαρακλό που μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην υλοποίηση της διοργάνωσης, κριτές γονείς φίλους, τη ναυαγοσωστική Σχολή Τουμαζάτου, την ναυαγοσώστρια Αγάπη Μουρελάτου, τη καντίνα ΦΥΚΙ, αλλά και τους χορηγούς μας SELECTA & MERCURY RENT A CAR, SCLAVOS WINES, ΕΞΠΡΕΣ ΜΑΡΚΕΤ, MARKET STELLINA, ΦΑΡΟΣ βιβλιοπωλείο, COSI CAFE, ΣΚΑΦΗ ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ, SPONSER ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ Ν.Ε & WEST FERRIES.