ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ …ΕΝ ΤΑΧΕΙ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

➙ ΜΕ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΝ τον βρόγχον τον χρηματοοικονομικόν να μας σφίγγει τον λαιμό, δικαιολογημένα νιώθουμε προβληματιζόμενοι, άρα και οπωσδήποτε εξόχως …δύσθυμοι, ως εκ των καθημερινών επιθέσεων των Διεθνών Αγορών -ειδικά σε τούτες τις ιδιαζόντως δύσκολες, της Πανδημίας που μας βασανίζει επί μακρόν, περιόδους- εις βάρος του ήδη άδειου πορτοφολιού μας!

➙ ΑΣΦΑΛΩΣ «υπερχειλίζοντες» από δικιολογημένην οργήν, κατά των αδάκρυτων και ανερυθρίαστων Διεθνών Χρηματοοικονομικών «δημίων» μας, θα συνεχίζουμε (μάλλον …εις μάτην!!!) να ψάχνουμε με αγωνία αλλά και με κάποιαν ελπίδα, για να επισημάνουμε κάποιαν εξήγηση λογική, τέτοια που θα μας βοηθούσε να καταλάβουμε καλύτερα, τις ήδη γνωστές «στρατηγικές» των «άστοργων» Διεθνών Αγορών εναντίον μας!

➙ ΑΥΤΩΝ που από ορκισθέντες βιγλάτορες, της ελεύθερης, της δίκαιης, και …δημοκρατικότατης διακίνησης των απαραίτητων Αγαθών, απεδείχθησαν εκμεταλευτές στυγνοί, του πόνου και του μόχθου μας, πάντοτε επ’ ωφελεία των ήδη «φουσκωμένων» πορτοφολιών τους, έτσι και μονίμως μη διστάζοντες, προ της απερίγραπτης δυστυχίας την οποίαν σαφέστατα και αφειδώς «κατανέμουν», μεταξύ των παγκόσμιων «γυμνών και ανάρβυλων»! Μεθοδικά και αδίστακτα!

➙ ΜΟΝΙΜΑ λησμονούντες, ότι τα …σάβανα δεν έχουν τσέπες!!!!