«Πινόκιο» στο Δημοτικό Θέατρο

Στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» θα παιχτεί σήμερα η παιδική παράσταση «Πινόκιο», από το «Μικρό Θέατρο της Λάρισας». Ωρες: 5.15’ μ.μ. και 7.15’ μ.μ.

Το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ πιστό στο ραντεβού με του μικρούς και μεγάλους φίλους του, συνεχίζει με σεβασμό και συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και την φετινή θεατρική χρονιά. Επειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν σε όλη την Ελλάδα οι παιδικές παραστάσεις : Τα Καινούργια ρούχα του Βασιλιά, Οι Μύθοι του Αισώπου, Η Πεντάμορφη και το Τερας και Ο Λυκος και τα 3 γουρουνάκια έρχεται για 8η χρονιά στην πόλη σας με το Νέο του Αριστούργημα: «ΠΙΝΟΚΙΟ» του Carlo Collodi.

Λίγα λόγια για το έργο…

Η πασίγνωστη ιστορία του Πινόκιο. Σε μια θεατρική μεταφορά από το Μικρό Θέατρο Λάρισας. Ο Πινόκιο είναι ο ήρωας που αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους. Από την ελεύθερη βούληση και την ανεξαρτησία που του χαρίζεται, καλείται να αποδείξει πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Μέσα από τις διάφορες «προκλήσεις» που συναντά στον δρόμο του, ο μικρός μας φίλος, πρέπει να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της ζωής. Οι αστείες καταστάσεις και οι περιπέτειες στην καθημερινότητα του, τον οδηγούν στην απόδειξη πως μόνο με απόλυτη εσωτερική δύναμη γίνονται όλα πραγματικότητα.

Ενα κούτσουρο αποκτά ζωή από την μπλε νεράιδα. Ο Τζεπέτο φτιάχνει μια μαριονέτα και της δίνει το όνομα Πινόκιο. Μπαμπάς και γιος δοκιμάζονται μέρα με τη μέρα να τελειοποιήσουν την ευχή τους και ο Πινόκιο να γίνει ένα κανονικό παιδάκι. Το κλασικό παραμύθι του πασίγνωστου συγγραφέα Carlo Collodi Η συνέχεια …επί Σκηνής!!!

Συντελεστές παράστασης

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης,Τζέισον Κόλινς, Γιώργος Δάσκαλος, Δημήτρης Κατσώνης, Αρης Πλιός.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Πούλης.

Σκηνικά: Βαλεντίνο Βαλάσης.

Δημόσιες Σχέσεις: Μικρό Θέατρο.

Σχεδιασμός Φωτισμών: Πασχάλης Λόκας.

Γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης.

Διασκευή: Γιώργος Πούλης.

Κοστούμια: Βαλεντίνο Βαλάσης.

Ηλεκτρονική Προπώληση: VIVA.GR.

Κινησιολογία: Βαλεντίνο Βαλάσης.

Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Καρατζιός.

Διάρκεια: 87 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών).

Παραγωγή: Μικρό Θέατρο Λάρισας.

  •  Μικρό θέατρο-Website: www.mikro-theatro.gr. E-mail: mikrotheatrolarisas@gmail.com. Τηλ.: 2410 549777 – Fax: 2410 549630 – Λάρισα.
  •  Προπώληση: Βιβλιοπωλείο Βιβλιομανία – τηλ 26710 26832.
  •  Προπώληση: 7€ – Ταμείο: 9€ (από 2 ετών και άνω).

Πληροφορίες: 6974797109

  •  Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας.