ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔Στο γεγονός, της φτώχειας,της ανέχειας, της στέρησης, η πιο πρόσφατη αναφορά μου, στον ηλεκρονικόν τύπον! (Η Υγεία, το πολυτιμότερον ανθρώπινον αγαθόν, άνευ ελαχίστων οβολών, φθείρεται, χάνεται, εξαφανίζεται!)! Σε επανάληψη, παλαότερής μου τέτοιας!

➔Λίγοι, ελάχιστοι, οι συμμεριζόμενοι την δυστυχία, από την ανυπόφορη, την ολικήν έλλειψη, του ευλογημένου-καταραμένου χρήματος! Η τραγική αδιαφορία, στην επιτομήν της! Απίστευτο, αλλά αληθινό!

➔«Δεκάρα τσακιστή», ως λέγεται! Δεν είναι τυχαία, η οδυνηρή μας κατάσταση! Είναι, συν τοις άλλοις και η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ, της γενικότερης ΑΠΑΘΕΙΑΣ μας, προ τραγικών Αληθειών της ζωής!

➔Οι μη υποφέροντες, ειδικά και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, βλέπουν, διαβάζουν και…εξαφανίζονται!

➔Η απλή τους Παρουσία, έστω, κάτω από τέτοιες αναφορές, αποφεύγεται από τους περισσότερους, ως ο …διάβολος το …λιβάνιον!

➔Φοβούνται, μήπως και …«κολλήσουν» …ανέχειαν! Αποδεδειγμένα!

➔Δεν είναι δυνατόν να παραβλέπουμε, προκλητικά, αλαζονικά, απάνθρωπα, παρόμοιες, τόσο «ζωντανές» πραγματικότητες, το 2019!

➔Δεν είναι μόνον …αστειάκια, κουτσομπολιά, και τα …του εαυτούλη μας, η ζωή μας! ΔΕΝ……..!

➔Υγιαίνετε και ευτυχείτε!!

➔(Εν παρόδω: Ιδού γιατί, διατηρώ εαυτόν, μακράν κομμάτων και …Πολιτικών Υποψηφιοτήτων! Με τέτοιες …αναφορές, μνείες και κριτικές, πόσους …ψήφους θα εκέρδιζα; Πόσοι θα μου έμεναν …πιστοί;;;)