Πληρώνουμε για φώτα και είμαστε στο σκοτάδι

Προς το Δήμο Κεφαλονιάς και Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Αίτηση- Διαμαρτυρία Παναγή Νικολάου Φερεντίνου, κατοίκου Αγίας Σοφίας Κομητάτων Κεφαλληνίας.

Αργοστόλι, 4-9-2017

Διαμαρτύρομαι έντονα, διότι επί δύο ολόκληρα χρόνια οι υπηρεσίες σας αδιαφορούν προκλητικά στις επανειλημμένες γραπτές και προφορικές οχλήσεις και επισημάνσεις μου σχετικά με τα προβλήματα του δημοτικού φωτισμού στον οικισμό Αγίας Σοφίας Κομητάτων. Ειδικότερα, σας έχω παραπονεθεί πάρα πολλές φορές ότι κατά τα δύο τελευταία χρόνια κάποιες λάμπες του δημοτικού φωτισμού δεν λειτουργούν, επειδή τα ντουϊ είναι καμμένα, και παρόλα αυτά δεν έχει προσέλθει κανένα συνεργείο σας προς αποκατάστασή τους.

Μάλιστα, η αδιαφορία των υπηρεσιών σας καθίσταται ακόμα πιο προκλητική, δεδομένου ότι τόσο εγώ, όσο και οι κάτοικοι του οικισμού καταβάλουμε κανονικά τα δημοτικά τέλη. Εχουμε, λοιπόν, φθάσει στο σημείο να απορούμε που δαπανώνται τα χρήματά μας, εφόσον εμείς τα καταβάλουμε και γιατί ο Δήμος αδιαφορεί για τα αυτονόητα. Και σε προσωπική μου ερώτηση του υπεύθυνου αντιδήμαρχου και με γραπτή αίτησή μου δεν απάντησε, σύμφωνα με τον Νόμο.

Κατόπιν αυτών σας ζητώ για μιά ακόμη φορά να προβείτε άμεσα στην πλήρη αποκατάσταση του φωτισμού διαφορετικά θα υποχρεωθούμε να ασκήσουμε όλα τα μέσα διαμαρτυρίας δημοσιοποίσηση σε όλα τα ΜΜΕ και προσφυγής στα αρμόδια όργανα και την Δικαιοσύνη, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο Νόμος, που πάνε τα χρήματά μας, αφού εμείς πληρώνουμε.

Ο διαμαρτυρόμενος -αιτών

Παναγής

Φερεντίνος