Ποια είναι η Αυγή Βουτσινά που πέταξε την κότα στο Μέγαρο. Διέκοψε τον Τσίπρα στη Βουλή φωνάζοντας “ο λαός δεν ψήφισε μνημόνια, είπε όχι στο δημοψήφισμα κ. Τσίπρα”

Συνελήφθη και βρίσκεται στο Αστυνομικό τμήμα Συντάγματος η γυναίκα που πέταξε την κότα στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου, στο πλαίσιο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι η Αυγή Βουτσινά η οποία τον περασμένο Οκτώβριο κατά την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής διέκοψε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα φωνάζοντας «ο λαός δεν ψήφισε μνημόνια, είπε όχι στο δημοψήφισμα κ.Τσίπρα», ενώ κρατούσε και μία μπλούζα που έγραφε «βρωμάτε προδότες».

Ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε την φωνή και γύρισε το βλέμμα του προς τα θεωρεία, χωρίς όμως να διακόψει την ομιλία του, ωστόσο σχολίασε ότι «η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας». Τη στιγμή εκείνη, Πρόεδρος της Βουλής ήταν η κα Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία φώναξε «Δεν έχετε το δικαίωμα να πάρετε τον λόγο».

Λίγο καιρό πριν έξω από την Βουλή είχε κάψει μία ελληνική σημαία και φώναζε κατά του Αλέξη Τσίπρα ξανά.

Μέσω Facebook, πάντως, η κα Βουτσινά έδωσε και… απάντηση για το τι έγινε η κότα του Μαξίμου.

«Έχω ανατραφεί με αριστερή κουλτούρα. Μεγαλώνοντας ψήφιζα περιστασιακά διότι δεν με αντιπροσώπευε κανένα κόμμα. Μέχρι που κάποια στιγμή θεώρησα ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πράγματα. Έχω τρέξει για να φύγει το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία. Δυστυχώς όχι μόνο απογοητεύτηκα αλλά είναι, κατ’ εμέ η μεγαλύτερη πολιτική απάτη της νεότερης ιστορίας», έχει δηλώσει η Αυγή Βουτσινά.

(iefimerida.gr)