Ποια είναι η μυστηριώδης μελαχρινή

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να μεταβεί πεζός από το Μέγαρο Μαξίμου στο Προεδρικό Μέγαρο για τη δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την 43η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Ωστόσο δεν ήταν μόνος.

Τον πρωθυπουργό συνόδευσε ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, αλλά και μια μελαχρινή γυναίκα με μαύρο φόρεμα.

1

Σοβαρή και αγέλαστη, φορώντας το μαύρο φόρεμα της και ζεμπρέ γόβες με κόκκινο τακούνι, περπατούσε σε όλη τη διαδρομή τρία-τέσσερα βήματα πίσω από τον πρωθυπουργό.

Η γυναίκα αυτή, για την ταυτότητα της οποίας πολλοί αναρωτήθηκαν, δεν είναι άλλη από την 33χρονη δικηγόρο, επικεφαλής της γενικής γραμματείας του πρωθυπουργού, Γιάννα Πεππέ, η οποία κατά τον τελευταίο ανασχηματισμό, αυτόν του περασμένου Νοεμβρίου, αναβαθμίστηκε από ειδική σύμβουλος του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού στη θέση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού που μέχρι τότε κατείχε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το διάστημα που η Βασιλική Θάνου, πριν από περίπου δύο χρόνια, ανέλαβε υπηρεσιακή πρωθυπουργός, η κυρία Πεππέ διετέλεσε ειδική γραμματέας στο γραφείο της.