Πολύ καλή η εμφάνιση της Μέμης Αλυσανδράτου της ΓΕΚ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο συγκεντρώθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του ελληνικού στίβου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ολυμπιονίκες, όπως η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ και η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν, αλλά και οι υπόλοιποι αστέρες του στίβου (Φιλιππίδης, Τσάκωνας, Δουβαλίδης κλπ) προσέφεραν σπουδαίο θέαμα και έντονο συναγωνισμό.

Στο άλμα σε ύψος γυναικών η αθλήτρια της Γ.Ε Κεφαλληνίας, Μέμη Αλυσανδράτου, κατάφερε να είναι και πάλι στον τελικό της σημαντικότερης εγχώριας διοργάνωσης και να πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση.

Το αγώνισμα κέρδισε η Τατιάνα Γκούσιν της Κηφισιάς με 1.85, η οποία πριν μια εβδομάδα κέρδισε τη δεύτερη θέση στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με 1.91. Δεύτερη πανελληνιονίκης ήταν η Κυριακοπούλου της Παναχαϊκής με 1.76 και τρίτη η περσινή πρωταθλήτρια Ζάκκα του Α.Ο Φιλοθέης μαζί με τη Γαστεράτου του ΠΑΟΚ με 1.71.

Για την ΓΕΚ αγωνίστηκε στα 100μ με εμπόδια και η Γεωργία Κορνελάτου, η οποία δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του αγωνίσματός της.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα , στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων (Κ18) ,θα συμμετάσχει στο άλμα σε ύψος η Άννα Κρούσσου.