Πράσινο τσιμπούσι Nο 2! Mετά το Παραντάϊς οι ΠAΣOKατζήδες “το γλέντησαν” στον “Oβελίξ”!

Νέο μεγάλο “τσιμπούσι” μετά το “τσιμπούσι” του “Πάρανταϊς”, έστησε το περασμένο Σάββατο το ΠΑΣOΚ στο Κέντρο “Oβελίξ” της Λακήθρας, με την παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών συμπατριώτισσάς μας κ. Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κατά το γλέντι επικράτησε μεγάλος ενθουσιασμός και πίστη για ολική επαναφορά του ΠΑΣOΚ στα “δημοτικά πράγματα” της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης σε 3,5 χρόνια!

Πρωταγωνιστής και στο νέο “τσιμπούσι” ήτανε ο τ. υφυπουργός κ. Αλέκος Καλαφάτης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται σε όλες τις εκδηλώσεις του Κινήματος, επίσημες και ανεπίσημες και η παρουσία του αυτή «έχει λιώσει τους πάγους» ανάμεσα σε αυτόν και τον  στο πρώην “νομαρχιακό δίδυμο”, τον κ. Νίκο Βαλλιανάτο και τον κ. Διονύση Γεωργάτο.

Στο “τσιμπούσι” της Λακήθρας, εκτός από την υπουργό κ. Ξενογιαννακοπούλου και τον κ. Καλαφάτη, πήραν μέρος ο βουλευτής κ. Σπύρος Μοσχόπουλος, ο τ. νομάρχης κ. Διονύσης Γεωργάτος, η τ. αντινομάρχης κ. Μίνα Γαβριελάτου, ο τ. πρόεδρος του Ν.Σ. κ. Νίκος Βαλλιανάτος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Κεφαλονιάς κ. Μάρκος Κοτσιλίνης, οι τ. αντιδήμαρχοι κ.κ. Κώστας Βαρτελάτος και Σπύρος Σαμούρης, οι διοικητές των Νοσοκομείων κ.κ. Δημήτρης Αυγουστάτος και Διονύσης Μαρκάτος, ο πρόεδρος του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ κ. Αγγελος Μπενετάτος, ο πρόεδρος των Ηλεκτρολόγων κ. Διονύσης Κωνσταντάτος, ο αντιπρόεδρος του Ν.Σ. κ. Νίκος Σκλάβος κ.ά.

 • O τ. υφυπουργός Aλέκος Kαλαφάτης σε στιγμές νέας έξαρσης

  O τ. υφυπουργός Aλέκος Kαλαφάτης σε στιγμές νέας έξαρσης
 • Image
 • H υπουργός Mαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στο πράσινο τσιμπούσι της Λακήθρας με τους τ. νομάρχη Δ. Γεωργάτο, τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Kεφαλονιάς N. Σκλάβο, τον τ. πρόεδρο του N.Σ. N. Bαλλιανάτο, το βουλευτή Σπ. Mοσχόπουλο, τον διοικητή του Γ.N. Kεφαλονιάς Δ. Aυγουστάτο και την τ. αντινομάρχη M. Γαβριελάτου.

  H υπουργός Mαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στο πράσινο τσιμπούσι της Λακήθρας με τους τ. νομάρχη Δ. Γεωργάτο, τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Kεφαλονιάς N. Σκλάβο, τον τ. πρόεδρο του N.Σ. N. Bαλλιανάτο, το βουλευτή Σπ. Mοσχόπουλο, τον διοικητή του Γ.N. Kεφαλονιάς Δ. Aυγουστάτο και την τ. αντινομάρχη M. Γαβριελάτου.
 • Ο τ. υφυπουργός κ. Αλ. Καλαφάτης ενώ τσουγκρίζει το ποτήρι του με τον πρόεδρο των Ηλεκτρολόγων κ. Δ.. Κωνσταντάτο

  Ο τ. υφυπουργός κ. Αλ. Καλαφάτης ενώ τσουγκρίζει το ποτήρι του με τον πρόεδρο των Ηλεκτρολόγων κ. Δ.. Κωνσταντάτο
 • Οι υπουργός κ. Μ. Ξενογιαννακοπούλου με τον βουλευτή κ. Σπ. Μοσχόπουλο και τον τ. νομάρχη κ. Δ. Γεωργάτο

  Οι υπουργός κ. Μ. Ξενογιαννακοπούλου με τον βουλευτή κ. Σπ. Μοσχόπουλο και τον τ. νομάρχη κ. Δ. Γεωργάτο
 • Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Μ. Κοτσιλίνης με τη σύζυγό του Αλέκα και απέναντί τους ο τ. αντιδήμαρχος κ. Κ. Βαρτελάτος

  Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Μ. Κοτσιλίνης με τη σύζυγό του Αλέκα και απέναντί τους ο τ. αντιδήμαρχος κ. Κ. Βαρτελάτος
 • Image
 • Image
 • O τ. υφυπουργός Aλέκος Kαλαφάτης σε στιγμές νέας έξαρσης

  O τ. υφυπουργός Aλέκος Kαλαφάτης σε στιγμές νέας έξαρσης
Το πρωτοσέλιδο του "Η"
Αναζήτηση
Περίπτερο
Δορυφόρος
Πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας και δείτε το σπίτι σας!
Το σπίτι σας και ολόκληρη τη γειτονιά σας μπορείτε να δείτε με μεγάλη ευκρίνεια μέσω της υπηρεσίας της Google “Show my street”. Μία εφαρμογή που κάποιους θα τους ενθουσιάσει, ενώ κάποιους άλλους μπορεί να τους τρομάξει! Για να δείτε το σπίτι σας μέσω της εφαρμογής, πατήστε ΕΔΩ
Δείτε Tv live
Διαφημίσεις
Real Estate Kefalonia
Web Design & Development by .LifeThink