Πρεμιέρα Final 6: Δεν τα κατάφεραν οι Εφηβοι του ΑΣΚ

Πρεμιέρα της τελικής φάσης στο πρωτάθλημα των εφήβων της Ε.Σ.Κ. Α.Η., το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα, όπου και οι έφηβοι του Α.Σ.Κ. αντιμετώπισαν την “υπερηχητική” ομάδα του Προμηθέα. Ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε Πανελλήνιο επίπεδο που έχει στη σύνθεση της τέσσερις παίκτες της εθνικής εφήβων, όπου και ηττήθηκαν φυσιολογικά με το βαρύ 86-28.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, καθώς οι Πατρινοί πήραν από νωρίς το προβάδισμα το οποίο και διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Α.Σ.Κ. που αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις (τραυματίες Θεοδωράτος, Διακρούσης, ενώ και ο Γ. Μουικης τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα και αποχώρησε) και αρκετούς παίδες στη σύνθεσή του, συνεχίζει την προσπάθεια του να βρεθεί στις κορυφαίες ομάδες της περιφέρειας, την επόμενη εβδομάδα όπου και αντιμετωπίζει στο Αργοστόλι την πολύ δυνατή ομάδα της ΣΦΗΚΑΣ (Σάββατο 28/1 και ώρα 2.30 το μεσημέρι στο κλειστό Αντ. Τρίτσης.)

Τα δεκάλεπτα: 27-6, 44-14 (ημιχ.), 67-23, 86-28.

Κεφαλονιά Α.Σ.:(Δούλιας), Κουράκος, Ρουχωτάς, Παγουλάτος, Γιαννάτος 5, Γκαβός, Καββαδίας, Ντεράι 3, Παυλάτος, Χατζής 4, Μουίκης 5 (1), Μανίκας, Τραυλός 11 (2).

Στους άλλους αγώνες τα αποτελέσματα ήταν:

Απόλλων Πάτρας – Ηρακλής Πύργου 52-48

Σφήκα – Νέοι Εσπερος 50-54

(Sportsthea.gr)