Πριν ακουστεί η σάλπιγγα!

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

(Tρία χρόνια τα ίδια τους κοπανάμε. Αλλά “Δεν βαριέσαι”!)

Αυτη η Αριστεροφέρνουσα πενηνταποδαρούσα Κυβέρνηση που συγκροτεί μια λεγεώνα -την πλέον διακεκριμένη στη Μεσόγειο- όχι βαρέως αρρωστημένων- καίτοι είναι κάθε καρυάς κάρυον-, λέγεται ότι έχει προσβληθεί από τον ιόν “Μπολοεβίκ” λόγω χρήσεως γενοσήμων φαρμάκων. Εκ του λόγου αυτού έχει καταντήσει η Χώρα πραγματικά ζούγκλα και φυσικά εξέπνευσαν όλες οι ηθικές αξίες όπως ακριβώς συμβαίνει με το χρηματιστήριον! Σύμβολο των κατ’ εικόνα ανθρώπων που μας κυβερνούν, μια άνετη καρέκλα μετά μικροφώνου. Αυτοί οι ένδοξοι Συριζαίοι βουλευτάδες, υπουργοί και πρωθυπουργός δεν μπορούν να κυκλοφορούν πλέον στην Πατρίδα τους ελευθέρως- όπως κάθε πολίτης ακόμα και κατάδικος που πήρε την …ελευθερία του-, χωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις…

Κατάντημαααα.

Κατά τα άλλα υποστηρίζονται δυναμικά από Η.Π.Α. και Ε.Ε. Είναι καλά παιδιά “θεληματαράδες”.

Αθλιότηταααα.

Δώσαμε στους Σλάβους των Σκοπίων γη και ύδωρ στις ορέξεις τους. Τους αναγνωρίσαμε, τους κάναμε “έθνος” με ταυτότητα και γλώσσα! Και το όνομα αυτών… “Βόρεια Μακεδονία”. Αυτοί οι βάρβαροι υπάνθρωποι, δεν αρκούνται σ’ αυτά. Ως “μοναδικοί Μακεδόνες”, θέλουν σκέτη ονομασία, “Μακεδονία”, καθαρή!

Και έχουν ουκ ολίγους υποστηρικτές, ενημερωμένους ιστορικά! Για μας το προικοσύμφωνο των Πρεσπών, είναι η αποδοχή παραχώρησης της Μακεδονίας μας. “Βόρεια” και “Νότια” Μακεδονία θα ενωθούν!

Βρώμαααα.

  •  Οι Τούρκοι αγριεύουν καθημερινά
  •  Οι Αλβανοί περιμένουν την ώρα, για τη Μεγάλη Αλβανία!
  •  Οι Έλληνες, ευτυχώς, έχουμε κυβέρνηση που παν’ απ’ όλα έχει δώσει τον εαυτό της …στα εθνικά θέματα.

Υπνοοοος.

Οταν η σάλπιγγα -κάποιο πρωϊνό σημάνει εγερτήριο, δεν ξέρω ποιοί θα το ακούσουν, ποιοί θα εγερθούν, πόσοι θα πάρουν το όπλο, να πολεμήσουν.

Αέρααααα.

ΥΓ.

Αν η Κυβέρνηση, με τους υπουργούς και βουλευτές της και πάντες οι υποστηρικτές της δεν θεωρούνται προδότες, θα πρέπει να είναι κάτι ενδιάμεσο μεταξύ λιποτακτών και προδοτών. Άγνωστη -σ’ εμέ- η ονομασία. (Ο καθηγητής Μπαμπινιώτης είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος).