Προάγγελος καλών το ρεκόρ +6,09%!

Με άνοδο ρεκόρ που θα καταγράφει με χρυσά γράμματα στην πρόσφατη οικονομική και πολιτική ιστορία της Ελλάδας έκλεισε μεταεκλογικά χθες το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών ανεβαίνοντας κατά +6,09% στις 776,60 μονάδες.

Ακόμα, το κόστος δανεισμού της Ελλάδας στις αγορές ομολόγων έπεσαν επίσης θεαματικά προσμένοντας στην υπόσχεση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ότι μέσα στους 18 πρώτους μήνες διακυβέρνησης του η Ελλάδα θα έχει αναβαθμιστεί στην “επενδυτική βαθμίδα” των οίκων αξιολόγησης.

Με τους τρόπους αυτούς “γιόρτασε” η Ελληνική Αγορά την θεαματική νίκη πραγματικό θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη χτες Κυριακή 26 Μαΐου με διαφορά 9,5% στο “δημοψήφισμα” των Ευρωεκλογών έναντι του ΣΥΡΙΖΑ του απερχόμενου Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που φοβούμενος τα χειρότερα για το ηττημένο κόμμα του στο μέλλον αναγκάστηκε να δηλώσει ότι θα προκηρύξει πρόωρες Βουλευτικές Εκλογές αμέσως μετά το δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών της Κυριακής 2 Ιουνίου!

Βέβαια και στις επαναληπτικές Αυτοδιοικητικές Εκλογές και στις επόμενες Βουλευτικές Εκλογές που θα γίνουν πιθανότατα στις 30 Ιουνίου πάλι χαμένος θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως χαμένα από την άποψη ευκαιριών ανάπτυξης των εισοδημάτων των Ελλήνων όσο και καταστροφικά με κόστος τουλάχιστον 100 δις ευρώ ήταν τα 4μίση χρόνια που ο Ελληνικός λαός έκανε το μεγάλο λάθος να αφήσει τον ανεπαρκή ψεύτη Αλέξη Τσίπρα και την “ουτοπική” Αριστερά να μας κυβερνήσει.

Όμως, οι Έλληνες και πιο πολύ οι αντικειμενικοί ξένοι επενδυτές που ρισκάρουν τα χρήματα τους στο Ελληνικό Χρηματιστήριο και τα Ελληνικά ομόλογα δεν το κάνουν επειδή περιμένουν να τους “διορίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο χρεοκοπημένο Ελληνικό δημόσιο.” Ρισκάρουν τα χρήματα τους εδώ και καιρό ανεβάζοντας την Ελληνική Αγορά και Οικονομία επειδή πιστεύουν έμπρακτα ότι με μια ερχόμενη μακροχρόνια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία στην εξουσία η Ελλάδα μας δεν θα υποπέσει σ’ άλλες καταστροφικές οικονομικές “περιπέτειες” τύπου Τσίπρα/Βαρουφάκη. Έτσι, αντιθέτως ποντάρουν στο ότι τα εισοδήματα του Ελληνικού ΑΕΠ όλου του λαού θα αρχίσουν να  αναπτύσσονται με τους θεαματικούς ρυθμούς του 4% που υπόσχεται στο πρόγραμμα του ο επόμενος ικανός, έξυπνος, κατάλληλα μορφωμένος και έντιμος Πρωθυπουργός αυτή τη φορά Κυριάκος Μητσοτάκης!