ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΣΧΑΤΗ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ,  θύματα σεξουαλικής κακοποίησης!  
ΝΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ την Πατρίδα τους προσπαθούσαν, πολύ πέραν του εαυτού τους,  οι Μεγάλες μας Αθλήτριες, οι Ολυμπιονίκες  μας, όταν έζησαν  τις απίστευτες, τις ανατριχιαστικές εκείνες στιγμές, τις οποίες περιγράφουν ότι έζησαν!  
ΕΝΟΧΟΙ Έσχατης Προδοσίας εναντίον της Δόξης και της Υπόληψης της Πατρίδος τους της ιδίας, είναι ακριβώς εκείνοι οι απεχθέστατοι Μεγαλοπαράγοντες, οι τελευταίοι που θα ανέμεναν τα θύματά τους-Ολυμπιονίκες μας, έτσι τραγικά, να τις προδώσουν!
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, στην ειδικήν περίπτωσή τους, γιατί ακριβώς έτσι τολμώ να χαρακτηρίσω την συγκεκριμένην, των μεγάλων ενόχων Πράξη εις βάρος τους, ασφαλώς ΠΑΝΤΟΤΕ αποτρόπαιαν εναντίον όλων των θυμάτων τους, ειδεχθέστερη και της πλέον άγριας ανθρωποκτονίας!
ΚΑΤΑ την άποψίν μου, η ασέλγεια, ο βιασμός, η τέτοια κακοποίηση, τέτοιες ειδικά στιγμές, ελάμβανε χώραν εναντίον γυναικών στρατευμένων, γυναικών στην Πρώτη Γραμμή  αγωνιζομένων, με όλες τους τις δυνάμεις, μετά από Προσωπικές Θυσίες– στερήσεις μιας ολόκληρης ζωής!  Ακριβώς  για το Μεγαλείον της αγαπημένης Πατρίδος τους ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ!
ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΣΧΑΤΗ τέτοια, μακάρι να ήταν δυνατόν να εκληφθεί η Πράξη η συγκεκριμένη, και ανάλογα, αυστηρά και παραδειγματικά, οι όποιοι απαίσιοι ένοχοι, να τιμωρηθούν!!!