Προθεσμία για Παν. Κύπρου και ΑΕΝ

Επειγουσα ανακοίνωση του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) για την υπενθύμιση προθεσμιών για Πανεπιστήμιο Κύπρου και Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Ακ.. Έτους 2017-2018):

❶ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

Λήγει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων εισδοχής Ελλαδιτών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τεχνολογικό Ιδρυμα Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες στη σχετική Ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κύπρου: http://ucy.ac .cy/fmweb/el/ greekcandidates, στην οποία υπάρχουν σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε οδηγίες και στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι συμμετείχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2016 ή του 2017.

Μπορούν να δηλώσουν μέχρι 10 Προγράμματα Σπουδών από ένα (1) ή δύο (2) Επιστημονικά Πεδία.

❷ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Λήγει την ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή σπουδαστών με τη 2η Γενικη Κατηγορια (με Αξιολογηση Απολυτηριου /πτυχιου Αγγλικων /θαλασσιας Υπηρεσιας Χωρις Πανελληνιες) στις Α.Ε.Ν.

Τα βασικά σημεία της Προκήρυξης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις διαδικασίες μπορούν οι υποψήφιοι να βρουν στο σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο του ΚΕ.ΣΥ.Π Αργοστολίου στην παρακάτω διεύθυνση: www.dropbox.com /s/shgg 6clm51mcx3a/vasika. simeia.aen. 2017.pdf?dl=0

Πρέπει να επισημανθεί στους υποψηφίους του Νομού για τις Α.Ε.Ν. ότι για τη Γνωμοδότηση της Υγειονομικής Επιτροπής (ΥΕΑΝΕΘ.) θα πρέπει να μεταβούν στην πλησιέστερη Επιτροπή, που είναι στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, η οποία συνεδριάζει Μονον Καθε Τεταρτη, έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ακτινογραφία θώρακος από Κρατικό Νοσοκομείο- διπλότυπο είσπραξης Δημοσίου € 41,17-2 φωτογραφίες)

Επίσης, αν τους εξυπηρετεί μπορούν να απευθύνονται και στην ΥΕΑΝΕΘ του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου (συνεδριάζει κάθε Πέμπτη).

(Από το ΚΕΣΥΠ)