Προκήρυξη εκλογών στην Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 26-31 του καταστατικού και την Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στις 18/03/2018, γνωστοποιούμε στα μέλη της Αδελφότητας ότι οι ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής και νέων εκλεκτόρων για την ΟΚΙΣ θα γίνουν την 29.04. 2018, ημέρα Κυριακή από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ. στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της Αδελφότητας, Γρ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 144 ΠΕΙΡΑΙΑΣ, στον 1ο όροφο.

n Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της Αδελφότητας που είναι «ταμειακώς ενήμερα» και είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο τρεις (3) μήνες πριν από την ημερομηνία αρχαιρεσιών*

  •  Δικαίωμα υποψηφιότητας Συμβούλου, Μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εκλέκτορα της ΟΚΙΣ έχουν όλα τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο τρεις (3) μήνες πριν από την ημερομηνία αρχαιρεσιών
  •  Ταμειακή τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της ψηφοφορίας
  •  Σύμφωνα με το άρθρο 28 του Καταστατικού οι αιτήσεις εκείνων που θέλουν να υποβάλουν υποψηφιότητα για να εκλεγούν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι και την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και ώρα 8 μ.μ. στα γραφεία της Αδελφότητας.

Στις αιτήσεις υποψηφιότητας πρέπει να αναγράφονται όλα τα στοιχεία του υποψηφίου, ήτοι: Ονομα, Επώνυμο, Ονομα Πατρός και Μητρός, Ετος Γέννησης, Επάγγελμα, Διεύθυνση Κατοικίας και πλήρη στοιχεία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας καθώς και ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα και μία φωτογραφία.

Για να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα είναι απαραίτητα να δείξετε την αστυνομική σας ταυτότητα.

*Σύμφωνα με απόφαση της ΓΣ της 18.03.2018, απαλλάσσονται της καταβολής συνδρομής οι άνεργοι και οι φοιτητές με την επίδειξη νομίμου παραστατικού σε ισχύ.

Η Πρόεδρος

Μαριολένη Νεόφυτου-Ζαφειράτου

Ο Γενικός Γραμματέας

Νέστωρ Παπαθεοδωράτος