Προσπάθεια συγκάλυψης των γεγονότων απ’ τον ολιγάρχη δήμαρχο

Το πόσο ανεύθυνος είναι ο Θεόφιλος φαίνεται από τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα ο ίδιος προσωπικά και ως δήμαρχος και ως ιδιοκτήτης μέσων ενημέρωσης. 

Ως δήμαρχος έδωσε την αφορμή στην «Ισχυρή Κεφαλονιά» του Παρίση να του επισημάνει με ανακοίνωση καταπέλτη το αυτονόητο για ένα δήμαρχο και ταυτόχρονα υποτιμητικό για τον τρόπο που χειρίζεται το ζήτημα πως «ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ…»!

Ως επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης μέσων ενημέρωσης μέσα από τη ναυαρχίδα της Ολιγαρχίας του προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα και τις ευθύνες του ως δήμαρχος μιλώντας για «ελαφρά συμπτώματα» των υπαλλήλων και όχι για την διασπορά που προκλήθηκε και επικεντρώθηκε σε «Ενημέρωση σχετικά με κρούσμα Κορονοϊού στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου» δίκην …εκπροσώπου τύπου του Δήμου για να «ενημερώσει» πως «όλα ξεκίνησαν, όταν τα μέλη της οικογένειας, ενημερώθηκαν σήμερα το μεσημέρι, ότι ο προμηθευτής που είχε έρθει τις προηγούμενες ημέρες από την Αθήνα στην Κεφαλονιά και ήρθε σε επαφή με τον πατέρα της οικογένειας, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό»!

Λέξη ότι «ο πατέρας της οικογένειας» είναι ένας εκ των δύο υπαλλήλων …που σύμφωνα με αδιασταύρωτες πληροφορίες (όλα θα διασταυρωθούν…) είναι …ένας εκ των «αρνητών της μάσκας» δημοτικούς υπαλλήλους που «έδωσε» ο Τσιλιμιδός σαν υπεύθυνους για την διάδοση του κορονοϊού! Λέξη ότι «ο πατέρας της οικογένειας» μετάδωσε τον κορονοϊό με την υπαλληλική του ιδιότητα σε …πρόεδρο μεγάλου χωριού επίσης …«αρνητή της μάσκας» και άγνωστο αριθμό άλλων ατόμων!

Είναι ή όχι λοιπόν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ που αντιμετωπίζει την κατάσταση ο Θεόφιλος και απόλυτα σωστός ο τίτλος του Ροβινσώνα στον χθεσινό «Η» «Εκκολαπτήριο του κορονοϊού (ο Δήμος) με τις ευλογίες της Δημοτικής Αρχής!».

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ