Προχώρησαν με νίκες οι πρωτοπόροι στην Α’ και Β’ Κατηγορία

Mε νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας στην 7η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Τα Διλινάτα επιβλήθηκαν του ΠΑΟ Κεφαλονιάς με 3-0 το Αργοστόλι. Τα γκολ πέτυχαν οι Γ. Βουκελάτος (9’), Δ. Τζωρτζάτος (28’) και Α. Ντεντλάλα (55’).

  • Δύσκολη νίκη επί των Φωκάτων με 2-1 πέτυχε ο Παλληξουριακός. Οι νικητές άνοιξαν το σκορ στο 4’ με τον Σπ. Μαρκάτο, τα Φωκάτα ισοφάρισαν στο 24’ με τον Περαματζή, ενώ στο 29’ ο Χρ. Μουρελάτος πέτυχε το γκολ της νίκης για τους Παλληκισιάνους.
  • Στο Ληξούρι ο Εθνικός και ο Ευγερος ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Α. Ρέτζι (5’) και ισοφάρισαν οι Φαρακλάδες με τον Ν. Παπαναστασάτο (57’).
  • Εντυπωσιακός ο Α.Ο. Πρόννοι νίκησε μέσα στο Βαθύ της Ιθάκης την Πρόοδο με 5-0. Τα γκολ: Πολλάκης 2 (89’, 90’), Σπ. Αποστολάτος (9’), Κ. Ζαρνακούτης (15’) και Λ. Σπαθής (75’).
  • Νίκη-ανάσα για τη Σάμη, που νίκησε τον Πυλαριακό με 1-0. Το γκολ ο Γ. Παπαδημάτος.

Η Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Β’ Κατηγορία η πρωτοπόρος Ερισος επιβλήθηκε του Εθνοφρουρού με 6-0. Τα γκολ: M. Kαμπέρι 2, Σ. Εριον 2, Π. Κάκιας και Ν. Παλικισιάνος.

Στον άλλο αγώνα, ο Ηρακλής Πρόννων νίκησε τον Οδυσσέα Ιθάκης με 3-2. Τα γκολ των νικητών Σπ. Τζωρτζάτος, Κ. Στάβερης και Σπ. Ρασσιάς. Για τους Θιακούς σκόραραν οι Β. Ντούλτζια και Σωτ. Πατσαλιάς.