Προώθηση κεφαλονίτικων προϊόντων απ’ την «Κράνη»

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Στ. σπαθής

Ο Eμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου «Η ΚΡΑΝΗ», συνδράμοντας γι άλλη μία φορά στην προώθηση των Κεφαλονίτικων προϊόντων σε εκθέσεις εντός Ελλάδος, σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την παρουσία της Κεφαλονιάς, η οποία έκλεψε την παράσταση, στον Πειραιά στις 25 και 26 Μαΐου στο Πασαλιμάνι, στην οποία συμμετείχαν παραγωγοί μας με μια ευρεία γκάμα προϊόντων.

Μια παρουσία που οφείλεται στην πρωτοβουλία της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά.

Η τελευταία δράση της ΚΡΑΝΗΣ υπό την προεδρία του Σταύρου Σπαθή μιας και από την Τρίτη ένα νέο Δ.Σ. θα αναλάβει να συνεχίσει το έργο του εμπορικού συλλόγου Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ.

Εκ της ΚΡΑΝΗΣ

Ο πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

Ο υπεύθυνος δράσης

Κωνσταντίνος Πρέντζας

  • Eνσταση για τις εκλογικές διαδικασίες του Εμπορικού συλλόγου «Η ΚΡΑΝΗ» για ανάδειξη αντιπροσώπων στην ομοσπονδία (ΟΕΣΠ &ΝΕ), που υλοποιούνται στο χώρο των ΤΕΙ Αργοστολίου τις ημερομηνίες 27-28 & 29 Μαΐου-2017

ΠΡΟΣ

Δικαστικό αντιπρόσωπο εκλογικών διαδικασιών και Ε.Ε. του Εμπορικού Συλλόγου «Η ΚΡΑΝΗ»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΟΕΣΠ&ΝΕ, ΕΣΕΕ και Μ.Μ.Ε.

Υποβάλω ένσταση των εκλογικών διαδικασιών του Εμπορικού συλλόγου «Η ΚΡΑΝΗ»για τον παρακάτω λόγο:

Μετά από παράστασή μου στον δικαστικό αντιπρόσωπο των εκλογικών διαδικασιών Αυγερινό Αθανάσιο για να του καταθέσω την λίστα φηφισάντων του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Κεφαλονιάς & Ιθάκης που ψήφισαν στον παραπάνω σύλλογο για εκλογή αντιπροσώπων στην ομοσπονδία, προς αποφυγή διπλοψηφισάντων που νοθεύει και αλειώνει το αποτέλεσμα των εκλογικών διαδικασιών των ανωτέρων οργάνων. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος αρνήθηκε να παραλάβει επίσημα την λίστα και μου είπε απλά να την αφήσω εκεί. Με την παρουσία μου διαπίστωσα ότι, το ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους για Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή και αντιπροσώπων ομοσπονδίας ήταν κοινό και υπήρχε μόνο μια κάλπη, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι που θα ψηφίσουν να μη μπορούν να ψηφίσουν μόνο για διοικητικό συμβούλιο και ελεγκτική επιτροπή, οδηγώντας τους να συμμετέχουν χωρίς να το θέλουν ορισμένοι από αυτούς να διπλοψηφίσουν στην ομοσπονδία. . Όπως είναι αυτονόητο οι εκλογές για την ομοσπονδία είναι παράνομες και πρέπει να ακυρωθούν.

Σας επισυνάπτω και πάλι την κατάσταση ψηφισάντων του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ