Προ των πυλών της Κάπλης! Ιδού …ποιός ήταν ο δήμαρχος Θεόφιλος!

Σε λίγες ώρες ανοίγουν οι κάλπες για να αναδείξουν τους επόμενους υποψήφιους δημοτικούς άρχοντες, οι οποίοι θα τερματίσουν στον τελικό της Κυριακής στις 15 Οκτωβρίου, που θα βγάλει τον επόμενο δήμαρχο στο Δήμο Αργοστολίου!

Τον επόμενο δήμαρχο Αργοστολίου, που θα κληθεί να διαχειρισθεί την τύχη του Δήμου, των δημοτών και των επισκεπτών του, τα επόμενα πέντε χρόνια:

Ας δούμε λοιπόν σημειολογικά, πως έμεινε στις συνειδήσεις του κόσμου ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, επί τέσσερα χρόνια:

 • Ηταν ο δήμαρχος που επέλεξε η θητεία του να γίνει “η μεγάλη ευκαιρία” για την “επιβίωση” κάθε μορφής της δικής του “παρέας”.
 • Ηταν ο δήμαρχος που “εκμεταλλεύθηκε” με κάθε τρόπο το κάθε γράμμα της νομοθεσίας και των τρεχουσών κατά περίπτωση συνθηκών, (Ιανός, Μπάλλος, Covid) για να εξυπηρετήσει τα “δικά του παιδιά” μέσω του Δήμου και των Δημοτικών Ταμείων (απευθείας αναθέσεις-έκτακτες συνθήκες), αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ!
 • Ηταν ο δήμαρχος που θα παραδώσει στην επόμενη Δημοτική Αρχή χρέη πολλών εκατομμυρίων (π.χ. 11 εκατ. της ΔΕΥΑΚ στη ΔΕΗ), όπως έκανε και ως δήμαρχος Λειβαθούς στην Δημοτική Αρχή Παρίση και που για πολλά χρόνια θα πληρώνουν οι δημότες τα δάνεια για αυτά τα χρέη!
 • Ηταν ο δήμαρχος που τάϊζε τις ευπαθείς οικογένειες με ανήλικα παιδιά του Δήμου μας -και μάλιστα κατ’ ομολογία του υπεύθυνου συνεργάτη του και υποψήφιου συμβούλου του- με ληγμένα τρόφιμα και παιδικά γάλατα (ρύζια με μαμούνια όπως ομολόγησε ο υπεύθυνος συνεργάτης του, διορισμένος από τον ίδιο τον Μιχαλάτο)!
 • Ηταν ο δήμαρχος, ο μοναδικός υπεύθυνος, για τον τραυματισμό του λιμενικού από την πόρτα του Λιμανιού και δεν είχε το πολιτικό ανάστημα και όχι μόνον να αναλάβει τις ευθύνες τους!
 • Ηταν ο δήμαρχος που επί τέσσερα χρόνια κορόϊδευε τους συγχωριανούς του τους Λειβαθινούς που τον στήριζαν επί σειρά ετών, τάζοντάς τους Βιολογικούς, Τουριστικά Αγκυροβόλια (Αγία Πελαγία) δρόμους, ανάπτυξη!
 • Ηταν ο δήμαρχος που ήταν επί τέσσερα χρόνια ΑΦΑΝΤΟΣ από τον Πόρο και η μοναδική του παρουσία στην περιοχή “σφραγίσθηκε” με τις αλήστου μνήμης απευθείας αναθέσεις σε συγγενείς του προέδρου της Κοινότητας, πολλών χιλιάδων ευρώ!
 • Ηταν ο δήμαρχος που έμεινε στις συνειδήσεις των βιοπαλαιστών κατοίκων των Ομαλών για τις απευθείας αναθέσεις διαχείρισης δημοτικών παραλιών σε σύμβουλό του.
 • Ηταν ο δήμαρχος που εάν δεν ξεσηκωνόταν ο κόσμος, θα έχανε την ελεύθερη πρόσβαση στην πασίγνωστη Παραλία Κορώνι.
 • Ηταν ο δήμαρχος που τις τελευταίες 10 περίπου μέρες και μέχρι τα χαράματα αύριο το πρωϊ, έχει προγραμματίσει να ρίξει τόνους τσιμέντα από άκρη σε άκρη σε κάθε σοκάκι, χωματόδρομο, μονοπάτι, προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο του κόσμου.
 • Ηταν ο δήμαρχος που απαξιώνοντας τον κόσμο, θεωρώντας τον κατώτερο από τον ίδιο, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, δεν μπήκε στον κόπο να απολογηθεί, ή να δώσει εξηγήσεις για τα όσα μέχρι τώρα του έχουν καταλογισθεί!

*Ηταν ο δήμαρχος, που δεν ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ για τα λάθη του και τις παραλείψεις του, γιατί ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ! ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ!