Πρωταθλήτρια η Εικοσιμία, στο Υποδομής Κ-8 με το απόλυτο 7Χ7!

Με τη 7η τελευταία αγωνιστική προχθές Τετάρτη 3/7, έπεσε η αυλαία στο Πρωτάθλημα υποδομής της Κ-8 και κατ’ επέκταση της σεζόν, με τους 4 αγώνες του προγράμματος, αναφέρει το sportsthea.

Πρωταθλητής της φετινής περιόδου, είναι και τυπικά η Εικοσιμία και μάλιστα με το απόλυτο 7Χ7!!

Σίγουρα, ήταν η καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος, γεγονός που αποδεικνύουν οι αριθμοί και φυσικά είναι δίκαια η πρωταθλήτρια.

Το θέαμα και την Τετάρτη ήταν πολύ καλό, σημειώθηκαν συνολικά 17 τέρματα και οι πιτσιρικάδες με χαρά και ικανοποίηση από τη συμμετοχή τους ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκαν οι απονομές και το κύπελλο του Πρωταθλητή στην Εικοσιμία από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμη Βαλσαμή και τον ταμία κ. Θανάση Ψαρρά, ενώ στους διαιτητές κ.κ. Περικλή Μπαζάρογλου-Στέργιο Πλαχούρα, απένειμε τιμητικό μετάλλιο ο πρώην διαιτητής κ. Παναγής Βασιλάτος.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, τους ανθρώπους τους, τους αξιόλογους προπονητές και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, για το όμορφο θέαμα που μας πρόσφεραν.

Φυσικά στην Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και τους διαιτητές που οι τελευταίοι σε μία δύσκολη εποχή, ήταν καθημερινά εκεί αφιλοκερδώς, για για βοηθήσουν να ολοκληρωθεί η διοργάνωση με μεγάλη επιτυχία.

Και του χρόνου-Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Τα τελευταία αποτελέσματα

  1. Παλληξουριακός-Εικοσιμία: 0 – 4
  2. Αστέρας Ληξουρίου-Διλινάτα: 0 – 5
  3. Ερισσος-Πρόννοι: 3 – 0
  4. Σάμη-Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς: 3 – 2

Η τελική βαθμολογία

Εικοσιμία 21

Ερισσος 14

Παλληξουριακός 13

Διλινάτα 13

Πρόννοι 10

Σάμη 7

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 3

Αστέρας Ληξουρίου 0