Πρωταθλητές Ελλάδος για 3η συνεχόμενη χρονιά oι μαθητές της Ολγας Γαλιατσάτου

Κράτησαν επάξια τον τίτλο οι μαθητές της Oλγας Γαλιατσάτου καθώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στέφθηκαν ως Πρωταθλητές Ελλάδος στο Ομοσπονδιακό Πρωτάθλημα χορού, αλλά Πρωταθλητές και στο Μεσογειακό Κύπελλο χορού.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Απριλίου στην Αθήνα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία χορού I.D.O. και I.D.O. HELLAS σε συνδιοργάνωση με την Ιταλική Ομοσπονδία αθλητικού χορού.Οι μαθητές του ‘Art & Style’ Dance Studio κατόρθωσαν να διακριθούν τρεις φορές στην 1η θέση στο Πρωτάθλημα Ελλάδος και τρεις φορές στην 1η θέση στο Μεσογειακό Κύπελλο στις κατηγορίες εφήβων και παιδικό, όπου συνδιαγωνίστηκαν με χορευτές-αθλητές του εξωτερικού από χώρες όπως Ιταλία, Βουλγαρία, Αίγυπτο, Κύπρο κ.α.

Οι κριτές και στους δύο αγώνες ήταν κυρίως από χώρες του εξωτερικού και μάλιστα φημισμένα ονόματα στο χώρο όπως ο κ. Ciancarlo Tarabella από την Ιταλία.

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται το πολύ καλό χορευτικό επίπεδο των μαθητών της Oλγας Γαλιατσάτου φέρνοντας συνολικά στην Κεφαλλονιά όχι ένα, όχι δύο αλλά 6 μετάλλια χορού όλα 1ης θέσης.