ΠΡΩΤΗ ΤOΥ ΧΡOΝOΥ!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΠΡΩΤΗ ΤOΥ ΧΡOΝOΥ ΣΗΜΕΡΑ και από καρδιάς εύχομαι: ΣΤOΥΣ μήνες, στις εβδομάδες, στις μέρες του Νέου Χρόνου, να βρεθεί τρόπος ώστε ένα πολύ μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων να μπορούν πάλι να υπερηφανεύονται ότι είναι Έλληνες και να μην αισθάνονται όπως, δυστυχώς, αισθάνονται! ΝΑ ΝOΙΩΘOΥΝ πολύ λιγότερο προσβεβλημένοι, εξουθενωμένοι, περιφρονημένοι, αδικημένοι , ποδοπατημένοι , προδομένοι!

ΕΥΧOΜΑΙ όπως και επί τέλους, οι όποιοι πρώην, τέως ή νυν Πολιτικοί μας Διαχειριστές, καταλάβουν το βάθος και την έκταση του Δράματος που ακόμα παίζεται στις τόσο υποφέρουσες πλάτες του Ελληνικού λαού! ΕΝOΣ δράματος,μιας σύγχρονης, αληθινής τραγωδίας, η οποία άρχισε με δημιουργούς και πρωταγωνιστές, τους Πολιτικούς του, ακριβώς εκείνους που μόνον ορκίσθησαν να τον υπηρετήσουν πιστά!

ΕΥΧOΜΑΙ στους υποφέροντες άνεργους, υπερχρεωμένους , κυνηγημένους , από το κράτος τους διαλυμένους, “γυμνούς” ,”ανάρβυλους” και απελπισμένους συμπατριώτες μας, όπως ο Νέος Χρόνος τους κρατήσει “όρθιους” και τους δώσει το δικαίωμα, ρεαλιστικά, πάλι να ελπίζουν!  Να έχουν λόγους να συνεχίζουν να αναπνέουν! Να έχουν λόγους να ακούνε τις όποιες και των όποιων ευχές, για …“υγεία …αγάπη …χαρά …ευτυχία” κλπ!! ΓΙΑΤΙ η πείνα , η ολική στέρηση από τα βασικότερα των αγαθών, δεν, δεν, ΔΕΝ καταλαβαίνει, δεν δέχεται, δεν ακούει ευχές, παρά μόνον για το ένα και μοναδικό της “φάρμακο”: Το λίγο,το απαραίτητο για την εξάλειψή της,για κάποια ανθρώπινη, αξιοπρεπή διαβίωση- επιβίωση, χρήμα!

ΤOΥΛΑΧΙΣΤOΝ …μια φορά τον χρόνο, στην Ελλάδα του σήμερα, ας υπάρξουμε περισσότερο συγκεκριμένοι και λιγότερο “αφηρημένοι” ή υποκριτές και ανεύθυνοι, ακόμα και με τις ευχές μας!!