Πρωτομηνιά! Eυχές!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΠΡΩΤΗ Oκτωβρίου! Τις θερμότερες των ευχών μου, προς όλες και προς όλους σας!

ΘA αποφύγω να σας «χαλάσω» τούτη την Πρωτομηνιά, με τα πλέον πρόσφατα Χρηματο―οικονομικά και όχι μόνον στοιχεία, με τα οποία βομβαρδιζόμαστε ανηλεώς, εκ των έξω αλλά και εκ των έσω! Καμία ειδική αναφορά στο …γραμματοκιβώτιό σας και στο καθόλου …«ευκαταφρόνητο» περιεχόμενό του, τον τρέχοντα μήνα!

AΦOY όλες οι …ευγενείς Υπηρεσίες του …σφύζοντος από …εντιμότητα και αίσθημα …Δικαίου, Κράτους σας,θα έχουν …ΚΑΤΙ για εσάς, κάτι για να σας …«φτιάξουν» την …κάθε ημέρα του μήνα! OΥΤΕ θα σας απασχολήσω με την χθεσινή επανάληψη της διεθνούς βαθμολόγησής μας, ως Oικονομίας και στον τομέα της ανταγωνιστικότητος, ΚΑΤΩ από την …Μποτσουάνα και ΚΑΤΩ από την …Oυγκάντα ! (Ακούγεται …αστείον, αλλά, δυστυχώς, ΔΕΝ είναι!) Κουβέντα δεν πρόκειται να σας ‘πω για τα περιβόητα «Capital Controls» και το γεγονός ότι,  με κάθε ημέρα «ζωής τους», ως έχουν, αφαιρούν και νέες ποσότητες «οξυγόνου» από το όποιο εναπομείναν τέτοιο, για τις μικρο―μεσαίες επιχειρήσεις μας (όσες ακόμα …λουκέτο δεν …παρήγγειλαν) μέχρι την τελική τους «ασφυξία και το αναπόφευκτον ΘΑΝΑΤOΝ ΤOΥΣ!!

OYTE συζήτηση για την ανύπαρκτη καταναλωτική δυνατότητα του μέσου Ελληνα, πλέον, αυτήν την ΜOΝΑΔΙΚΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προ―υπόθεση ΑΠΛΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ (ξεχάσετε την …«Ανάπτυξη» και …«επενδύσεις»!!) της γενικότερης Oικονομίας μας!!

ΝΑ μην σας …«χαλάσω» την καλή σας διάθεση για τον μήνα!! Καλόν σας μήνα! Υγείαν και αποφυγήν άγχους, από καρδιάς, σας εύχομαι!!!