Πρωτοφανές! Παρέμβαση-σοκ Κοντομηνά στην πρωϊνή εκπομπή του Alpha: “Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα”. Πάγωσαν Σταματίνα, Βερύκιος, Παπανώτας (video)

Ένα απίστευτο για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα γεγονός διαδραματίστηκε στον αέρα του Happy Day στον Alpha, όταν παρενέβη ο πρόεδρος του καναλιού Δημήτρης Κοντομηνάς.

Η συζήτηση στο Happy Day για την ένταξη των Φούρνων στο Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών οδήγησε σε μια άνευ προηγουμένου διένεξη μεταξύ του Δήμου Βερύκιου με τον Δημήτρη Παπανώτα και σε μια τηλεφωνική παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά, που «πάγωσε» στον αέρα τους συντελεστές της εκπομπής.

Όλα ξεκίνησαν από το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για την πρωτοβουλία του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. «Κι αυτό μας κάνει υπερήφανους σε μια ευρωπαϊκή χώρα; Ότι η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη… Να είστε περήφανοι! Για την κατάντια αυτή Δήμο μου…», είπε ο Δημήτρης και ο Δήμος Βερύκιος εξερράγη: «Άσε ρε Δημητράκη! Με έχεις φλομώσει στην καμαρωτή από το πρωί! Και σε ανέχομαι! Άντε γεια σας»! Ο δημοσιογράφος πέταξε τα ακουστικά του και αποχώρησε από την εκπομπή.

 

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα κι ενώ ο Δήμος Βερύκιος είχε επιστρέψει και τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει, μια τηλεφωνική παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά προκάλεσε σοκ στους συντελεστές του Happy Day. Ο πρόεδρος του Ομίλου DEMCO, φανερά εκνευρισμένος από αυτά που είχαν ακουστεί στον αέρα, μίλησε σε πολύ αυστηρό ύφος απευθυνόμενος στους παρουσιαστές της εκπομπής:

«Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου με όλα αυτά που άκουσα σήμερα από Έλληνες οι οποίοι δουλεύουν σε ένα κανάλι που προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον κόσμο και ανθρώπους οι οποίοι από την ιδιωτική πρωτοβουλία βάζουν τα χρήματά τους, βάζουν το χρόνο τους, πηγαίνουν να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να δώσουν χαρά κι ελπίδα να μείνει ο κόσμος σε αυτά τα νησιά. Το κράτος δεν μπορεί να σταθεί πουθενά. Και αντί να πούμε συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο… Είναι ντροπή! Καθόμαστε και λέμε βλακείες! Είναι ντροπή μας να τα λέμε αυτά! Ζητήστε ένα συγγνώμη»!

Η προσπάθεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή να δικαιολογήσει την κατάσταση έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος συνέχισε σε πιο έντονο ύφος:

«Τι να δικαιολογήσεις; Τα αδικαιολόγητα; Αυτή την ντροπή την έφαγα στη μούρη εγώ σήμερα με εσάς! Ντροπή σας! Με τέτοιους ανθρώπους η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά! Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα! Ντράπηκα με αυτά που άκουσα από εσάς! Από ανθρώπους δικούς μας, που είστε μια οικογένεια εδώ μέσα, σας προσέχουμε, έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και λέτε βλακείες»!

Δείτε τη συζήτηση που προκάλεσε την παρέμβαση Κοντομηνά:

(iefimerida.gr)