Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαίδευσης Πρωτοκόλλων

Στο πλαίσιο υλοποίησης του “Ταχύρυθμου Προγράμματος Πιστοποίησης Εξειδικευμένης Εκπαίδευσης Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για COVID 19”, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, και κατόπιν των αιτήσεων συμμετοχής που προωθήθηκαν είτε μεμονωμένα στο e-mail του Αντιπεριφερειάρχη, κου Αλεξάκη (alexakis@ pin.gov.gr), είτε μέσω των συλλογικών οργάνων των φορέων, σε συνέχεια της ανοιχτής πρόκλησης που απευθύναμε στο από 15/06/2020 Δελτίο Τύπου , ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

 Ολες οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις έχουν προωθηθεί στον διαχειριστή της πλατφόρμας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα επιμόρφωσης με σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση.

 Στην συνέχεια όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν το link της πλατφόρμας καθώς και οδηγίες για την σύνδεση τους.

 Η συνολική διάρκεια της εκπαίδευσης θα είναι τρείς ώρες σε διαδοχικά διαστήματα, ώστε να καλυφθούν όλοι οι ωφελούμενοι.

 Θα πραγματοποιούνται τέσσερα τρίωρα ανά ημέρα ως εξής: 1. 09:00 έως 12:00

2. 12:00 έως 15:00

3. 15:00 έως 18:00

4. 18:00 έως 21:00

 Οι ώρες αυτές αναμένεται να εξαντληθούν για την κατηγόρια «Ξενοδοχεία – Καταλύματα», λόγω μεγάλου όγκου αιτήσεων. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

  • Δευτέρα 29/06 «Ξενοδοχεία – Καταλύματα» 
  • Τρίτη 30/06 «Ξενοδοχεία – Καταλύματα»
  • Τετάρτη 01/07 «Ξενοδοχεία – Καταλύματα» 
  • Πέμπτη 02/07 «Εστίαση – Μεταφορές 
  • Παρασκευή 03/07 «Πράκτορες – Ξεναγοί»

Τις ακριβείς ώρες και ημέρες σύνδεσης στην πλατφόρμα θα λάβουν οι συμμετέχοντες από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Αναφορικά με τους χώρους ομαδικής παρακολούθησης ανά Περιφερειακή Ενότητα, για όσους δεν μπορούν να συμμετέχουν με ίδια μέσα αναφέρουμε τα εξής:

  • ΠΕ Κέρκυρας – Αίθουσα Συνεδριάσεων
  • ΠΕ Λευκάδας – Διοικητήριο
  • ΠΕ Ζακύνθου – Αίθουσα Συνεδριάσεων
  • ΠΕ Κεφαλληνίας/ Ιθάκης – Διοικητήριο

Για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας, όπως προβλέπονται από τις οδηγίες του ΕΟΔΥΥ, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την προσέλευση στους παραπάνω χώρους, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο του κου Αλεξάκη στα τηλέφωνα 26613 62116 & 694 0540834.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρόγραμμα επιμόρφωσης θα λάβουν μέρος όλοι όσοι επικοινώνησαν ηλεκτρονικά στο alexakis@pin.gov.gr, αλλά και μέσω των συλλογικών οργάνων.

Από το Γραφείο 

Τύπου της ΠΙΝ