Πρόννοι-Παλληξουριακός και Διλινάτα-Εικοσιμία

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η 16η εμβόλιμη Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας και ο Παλληξουριακός γράφει στο F/B:

Σήμερα 15/3 και ώρα 4 μ.μ. η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Σκάλας τον Α.Ο. Πρόννων για την 16η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ Ερασ. Κατηγορίας EΠΣΚΙ.

Η ομάδα μας θα παραταχθεί δίχως απουσίες καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υγιείς και διαθέσιμοι.

Απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί την είσοδο της στην πρώτη τετράδα μοναδικός στόχος είναι η νίκη και η παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν και την έναρξη των playoffs.

Και η Σάμη στο F/B:

Σήμερα Τετάρτη 15/3 στις 4 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Αγίου Αντώνιου, η ανδρική ομάδα της Σάμης θα αντιμετωπίσει την ομάδα ομάδα τον Αστέρα Ληξουρίου για την 16ή αγωνιστική πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.

Πρόκειται για τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα της φετινής σεζόν, καθώς μεσολαβεί το ρεπό της ομάδας την επόμενη αγωνιστική, ενώ η τελευταία θα είναι εντός έδρας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Οι άλλοι σημερινοί αγώνες:

  • Διλινάτα-Εικοσιμία (Γήπ. Αργοστολίου, ώρα 3.30 μ.μ.)
  • Πρόννοι-Παλληξουριακός (Γήπ. Σκάλας, ώρα 4 μ.μ.)
  • ΠΑΟ Κεφαλονιάς-Εύγερος (Γήπ. Αργοστολίου, ώρα 6 μ.μ.)

Η βαθμολογία: Παλληξουριακός 35, Εικοσιμία 34, Διλινάτα 29, Πυλαριακός 22, Πρόννοι 21, Σάμη 16, Εύγερος 9, ΠΑΟ Κεφαλονιάς 7, Αστέρας Ληξουρίου 0.