Πρόσκληση για διάκριση στην Ionian Kalk, στο Forum Active Greece 2016- Η Ελλάδα της Εξωστρέφειας

Ο πρόεδρος της IONIAN KALK κ. Γιάννης Καλαφάτης

Ως υποψήφια εταιρεία για διάκριση στο Forum «Active Greece 2016-Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ» κρίθηκε η IONIAN KALK A.E. για την εξαγωγική της δραστηριότητα.

Το Forum «Active Greece 2016-Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ», διοργανώνεται από τον Eκδοτικό Oργανισμό ACTIVE BUSINESS PUBLISHING και θα βραβεύσει την Επιχειρηματική Αριστεία (ACTIVE GREECE AWARDS 2016) σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ).

Σε επιστολή-πρόσκληση συμμετοχής του εκδοτικού οργανισμού ACTIVE BUSINESS PUBLISHING προς τον πρόεδρο της IONIAN KALK A.E. κ. Γιάννη Καλαφάτη, αναφέρονται τα εξής:

ACTIVE GREECE 2016
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ
ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ
Αθήνα, 11 Μαρτίου 2016
Αξιότιμε κύριε Καλαφάτη,
O Εκδοτικός Oργανισμός ACTIVE BUSINESS PUBLISHING διοργανώνει το Ετήσιo forum για την ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ.
Η εκδήλωση προβλέπεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 5 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Oργανισμού Λιμένος Πειραιώς (OΛΠ).
Στη διάρκειά της θα δοθούν οι διακρίσεις ACTIVE GREECE AWARDS 2016 στις επιχειρήσεις της Χώρας, που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας (εξαγωγές, τουρισμός, ναυτιλία).

H επιχείρησή σας συγκαταλέγεται στον κατάλογο των πλέον εξωστρεφών επιχειρήσεων της Χώρας και συμπεριλαμβάνεται στον αγγλόφωνο Oδηγό που θα παρουσιαστεί στο Forum για την Eλληνική Eξωστρέφεια. Γι’ αυτό, σας καλούμε να παρευρεθείτε με εκπροσώπους σας στην Εκδήλωση.

Η Εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, του Oργανισμού Λιμένος Πειραιώς, του Oργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων και του φορέα Enterprise Greece.
Oι διακρίσεις ACTIVE GREECE AWARDS 2016 θα αφορούν τις επιχειρήσεις:
Α. με τις υψηλότερες βάσει τζίρου εξωστρεφείς παραγωγικές επιχειρήσεις της Χώρας (ενέργεια, πετρελαιοειδή, μεταλλικά προϊόντα, μη μεταλλικά ορυκτά, φάρμακα, μάρμαρα, ελαιόλαδο, κρασί, ποτά, χυμοί, κ.λπ.),
Β. με τις υψηλότερες επιδόσεις στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών,
Γ. με τις υψηλότερες επιδόσεις στον τομέα της ναυτιλίας.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα παρέμβουν:
1. Πρέσβεις και Εμπορικοί Ακόλουθοι σημαντικών Χωρών με υψηλό επίπεδο διμερών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων (Γερμανία, ΗΠΑ, Ισραήλ, Ιταλία, Τουρκία κ.λπ.), οι οποίοι και θα παρέμβουν στην Εκδήλωση, αναλύοντας τις προοπτικές διεύρυνσης της συνεργασίας με Ελληνικές Επιχειρήσεις.
2. Εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της Εξωστρέφειας.
3. Προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου.
4. Εκπρόσωποι των σημαντικότερων Επιχειρηματικών Oμίλων της Χώρας, καθώς επίσης και
5. Εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Στα πλαίσια της Εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος αγγλόφωνος ετήσιος Oδηγός ACTIVE GREECE 2016-EXPORTS, TOURISM, SHIPPING.
Στον Oδηγό θα αποτυπώνονται όλες οι εξελίξεις στους τομείς της εξωστρέφειας, δηλαδή:
• τη βιομηχανία,
• τη ναυτιλία, με ειδική αναφορά στις νέες εξελίξεις μεταξύ των οποίων και της χρήσης φυσικού αερίου στην τροφοδοσία των πλοίων και
• τον τουρισμό.

Η δ/νων. σύμβουλος της ionian kalk κ. Μέμη Καλαφάτη
Η δ/νων σύμβουλος της IONIAN KALK κ. Μέμη Καλαφάτη

Ταυτοχρόνως, στον Oδηγό θα συμπεριλαμβάνονται παρεμβάσεις των σημαντικότερων εκπροσώπων των παραπάνω τομέων. Κλαδικές αναλύσεις, οικονομικά αποτελέσματα, διαγράμματα, πίνακες θα δίνουν μια αναλυτική εικόνα των εξελίξεων του τομέα.
O Oδηγός θα κυκλοφορήσει στις σημαντικότερες Χώρες που εισάγουν ελληνικά προϊόντα, ενώ θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε χιλιάδες δίκτυα διανομής του εξωτερικού, αλλά και οργανισμούς που προωθούν την Ελλάδα στο εξωτερικό, είτε ως τουριστικό, είτε ως εμπορικό και επενδυτικό προορισμό.
O Εκδοτικός Oργανισμός ACTIVE BUSINESS PUBLISHING θα αξιοποιήσει και πριν, αλλά και μετά την Εκδήλωση, όλα τα κανάλια επικοινωνίας του, μεταξύ των οποίων οι ιστοσελίδες exportleaders.gr, newtimes.gr και traveltimes.gr, το διαδικτυακό κανάλι timetv.gr και η εφημερίδα new times η οποία κυκλοφορεί σε 30.000 αντίτυπα σε 8 πόλεις της Χώρας

Αξιότιμε κύριε Καλαφάτη,
Η παρουσία στελεχών της επιχείρησης στο σημαντικό αυτό forum θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή για το επιτελείο της Active Business Publishing.

Με εκτίμηση
Σπύρος Α. Κτενάς
Εκδότης
Active Business Publishing

Το Who is WHO της ACTIVE BUSINESS PUBLISHING
Η Active Business Publishing διαθέτει τα παρακάτω ηλεκτρονικά και έντυπα κανάλια επικοινωνίας:
• Τη free press εφημερίδα New Times, που παρουσιάζει θέματα για την υγεία, οικονομία, πολιτική, τουρισμό, πολιτισμό, διατροφή κ.ά και η οποία διανέμεται σε επιλεγμένα σημεία σε 30.000 αντίτυπα
• Το newsletter, που αποστέλλεται σε 32.000 στελέχη επιχειρήσεων
• Το διαδικτυακό κανάλι www.timetv.gr στο οποίο -μεταξύ άλλων- φιλοξενούνται πάνω από 800 συνεντεύξεις εκπροσώπων επιχειρηματικών φορέων και εταιρειών από όλο το επιχειρηματικό φάσμα
• Τον ιστότοπο www.newtimes.gr
• Το αγγλόφωνο portal www.exportleaders.gr, όπου παρουσιάζονται οι πλέον εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις
• Τον διαδικτυακό τόπο για την υγεία www.salus.gr
• Τους επιχειρηματικούς Oδηγούς Diamonds of the Greek Economy, «Υγεία-Φάρμακο» και Active Greece
• Το site επιχειρηματικής και οικονομικής πληροφόρησης www.statbank.gr
• Το site της τουριστικής οικονομίας www.traveltimes.gr

afisa copy