Πρόσκληση για Πάσχα στο Νησί της Ιθάκης

Πάσχα ανάμεσα σε φίλους, αυθεντική απλότητα και κατάνυξη, σε ένα γοητευτικό τόπο που γίνεται άμεσα δικός σου: αυτή είναι η πρόταση της Ιθάκης για όλους όσοι επιδιώκουν λίγες μέρες συγκέντρωσης και πραγματικής χαλάρωσης τις μέρες του Πάσχα, μακριά από τις κοσμοπολίτικες απαιτήσεις των μεγάλων προορισμών.

Ελάτε για Πάσχα στο Νησί της Ιθάκης, εδώ που ο ξένος δεν έγινε ποτέ «τουρίστας», έμεινε πάντα επισκέπτης, περιηγητής, φιλοξενούμενός μας. Μπείτε στον ρυθμό της ζωής των κατοίκων του νησιού, στολίστε τους Επιτάφιους στα Χωριά μας, παρακολουθείστε τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας στις πανέμορφες Εκκλησίες της Ιθάκης, γευτείτε επτανησιακούς μεζέδες και πάρτε μαζί σας φεύγοντας μια παντοτινή ανάμνηση ζωής από το φετινό Πάσχα.

Μην περιμένετε το καλοκαίρι, η Ιθάκη είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί.

Ειδικά οι φυσιολάτρες, αυτή την εποχή θα βρουν στην Ιθάκη ένα επίγειο Παράδεισο: οδοιπορία στα Μονοπάτια της Ιθάκης, θαλάσσιες δραστηριότητες και μοναδικές διαδρομές κανό, παρατήρηση της βιοποικιλότητας του νησιού και φυσικά ατέλειωτες ποδηλατάδες!

Οι επαγγελματίες του τουρισμού, οι επαγγελματίες της εστίασης και τα εμπορικά μαγαζιά του νησιού εγγυώνται παροχή υπηρεσίας υψηλής ποιότητας για όλους τους επισκέπτες μας, ενώ οι πολλές και ενδιαφέρουσες πολιτιστικές δραστηριότητες που παραδοσιακά διοργανώνουν ο Δήμος, οι Φορείς και τα Σωματεία της Ιθάκης δίνουν την δυνατότητα για ψυχαγωγία επιπέδου όλες τις ημέρες του Πάσχα.

Σας περιμένουμε!

ΔΙΟΝΥΣΗΣ Γ. ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ

Δήμαρχος Ιθάκης