Πρόταση του Grandmaster

Ο Grandmaster Άγγελος Παπαδάτος, αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ολυμπιακών Αγώνων I.B.D.F., επισκέφτηκε μαζί με τους συνεργάτες του στην Κεφαλονιά, το Κλειστό Ληξουρίου.

Χτες πρωϊ τον συνάντησα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου. “Καλοσωρίζουμε στην πόλη μας τον διακεκριμένο Δάσκαλο Πολεμικών Τεχνών και Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ολυμπιακών Αγώνων I.B.D.F., Άγγελο Παπαδάτο.”

Ο κ. Παπαδάτος κατά την διάρκεια της συζήτησής μας, πρότεινε να φιλοξενήσουμε στην πόλη μας ένα διήμερο Σεμινάριο και Διεθνείς Αγώνες Πολεμικών Τεχνών. Στα πλαίσια της εξαιρετικής συνεργασίας που έχουμε με τους μαθητές του στην πόλη μας, ακούσαμε και καλοδεχτήκαμε την πρόταση του “Καλοσωρίζουμε και στηρίζουμε την πρόταση σας, ως Αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ολυμπιακών Αγώνων I.B.D.F., για την διοργάνωση αγώνων πολεμικών τεχνών εδώ στο Ληξούρι. Μπορούμε να συνεργαστούμε τις επόμενες ημέρες ούτως ώστε τους επόμενους μήνες να έχουμε συγκεκριμμένη ημερομηνία και χρόνο να φιλοξενηθεί εδώ ένα Διεθνές πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών”.

Γιώργος Κατσιβέλης

Δύναμη αξιοπιστίας

και προόδου