Πρώτα τα Διλινάτα, πάνε μπαράζ με +4 βαθμούς

Με λευκή ισοπαλία (0-0) έληξε το ντέρμπι της Κυριακής στις Κεραμειές μεταξύ Διλινάτων και Εικοσιμίας (τελευταία Αγωνιστική) κι’ έτσι οι Διλινάδες εκτός από την πρωτιά της κανονικής περιόδου θα πάνε στα μπαράζ με +4 βαθμούς.

Η Εικοσιμία που τερμάτισε 3η θα πάει με +1 βαθμό, οι Πρόννοι (2οι) με +2β., ενώ υπάρχει εκκρεμότητα για την 4η θέση.

Τα άλλα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Διλινάτα – 21α 0-0, Πρόννοι – Ομαλά 5-0, Πρόοδος – Φωκάτα αναθλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, Σάμη – Εθνικός 3-0.

  •  Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Γ. Αναλυτής (Εθνικός) με 12 γκολ, καθώς το μοναδικό ματς που απομένει σε εκκρεμότητα (Πρόοδος Ιθ. – Φωκάτα) δεν επηρεάζει την λίστα.

Η Β’ Κατηγορία

Στη Β’ Κατηγορία για την προτελευταία Αγωνιστική (13η) είχαμε άνετη νίκη του πρωτοπόρου Εύγερου (4-0 τον Εθνοφρουρό) και «πατατράκ» του Πυλαριακού, ο οποίος έχασε μέσα στον Καραβόμυλο 3-1 από τον ΠΑΟ Κεφαλονιάς.

Τα αποτελέσματα: Πυλαριακός – ΠΑΟ Κεφ. 1-3, Εθνοφρουρός – Εύγερος 0-4, Ερισος – Οδυσσέας Ιθ. αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας.

Την επόμενη Αγωνιστική (14η- τελευταία, 31/3 και 1/4) θα γίνουν οι αγώνες: Οδυσσέας Ιθ. – Πυλαριακός, ΠΑΟ Κεφ. – Εύγερος, Ηρακλής Πρόννων – Εθνοφρουρός. Ρεπό: Ερίσος.

  •  Πρώτος σκόρερ στην Β’ Κατηγορία είναι ο Θεοδόσης Τσάκος (Εύγερος) με 15 γκολ και ακολουθούν ο Παν. Κουτσουβέλης (Οδυσσέας Ιθ.) με 14 και Β. Φάντης (Πυλαριακός) με 11.


Φωτό sportsthea απ’ το ματς Διλινάτα-Εικοσιμία 0-0