«Πυρετός» στο Δημοτικό Στάδιο Ληξουρίου για τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής

Πυρετώδεις οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Ληξουρίου από την ΚΕΔΗΚΕ ούτως ώστε να είναι έτοιμο για τις απαιτήσεις της Γ Εθνικής όπου φέτος θα αγωνιστεί ο Παλληξουριακός.

Η συντήρηση και περιποίηση του γκαζόν γίνεται με καθημερινή επιμέλεια ενώ έφτασαν και τα διαχωριστικά κάγκελα για να μπουν στην εξέδρα αφού είναι υποχρεωτικό για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ακολουθεί η προμήθεια φισούνας και κάποιες άλλες εργασίες απολύτως απαραίτητες για τις ανάγκες του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία επιλογής από το ΔΣ της ΚΕΔΗΚΕ του αναδόχου για την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στο 5×5 Ληξουρίου.


Φιλική ήττα του Παλληξουριακού στη Βάρδα


Σε ένα αρκετά καλό, γρήγορο και ανοικτό παιχνίδι, στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας, προχθές, ο Παλληξουριακός δεν τα κατάφερε στη φιλική αναμέτρηση του απέναντι στον τοπικό Π.Α.Ο.

Έτσι παρότι προηγήθηκε στο σκορ 2-0, αποχώρησε τελικά από την Ηλειακή πόλη με ήττα και σκορ 5-2! Τα γκολ των «ερυθρόλευκων» πέτυχαν ο Μάκης Πολλάκης με ωραίο σουτ, εκτός περιοχής και το άλλο ο Αλέξης Λυκούδης, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ είχαν και ένα δοκάρι στο 1-2 υπέρ τους!

Γιατους γηπεδούχους ο Κωνσταντινίδης πετυχε 2 και από 1 οι Μάζης, Μελετίδης και Δ. Ράλλης.

Η σύνθεση του Παλληξουριακού:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Ζερβός, Πολυδωράτος, Βαλεντής, Καππάτος, Αρμάντο, Λυκούδης, Πολλάκης, Μπράτι, Κόμητας, Αντωνάτος.

Έπαιξαν και οι:Καμινάρης, Μαυροειδής, Μπάτης, Πολλάτος, Αντωνίου.