Πως δολοφονήθηκε ο Αμερικανός στη Ζάκυνθο

Δύο βίντεο: Έτσι ξεκίνησαν τα δολοφονικά χτυπήματα

Συγκλονίζουν τα βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος που καταγράφουν τη στιγμή κατά την οποία ξεκίνησε ο μοιραίος καβγάς μεταξύ των Σέρβων και του άτυχου αμερικανού τουρίστα στη Ζάκυνθο.

Στο πρώτο βίντεο που δημοσιεύει το Ionian Channel.

Στο συγκλονιστικό βίντεο καταγράφεται η στιγμή που ξεκίνησε ο καβγάς στο κλαμπ της Ζακύνθου, όπου έχασε τη ζωή του ο Bakari Henderson. Μετά από την selfie, ξεκινούν να σπρώχνονται και μετά οι γροθιές πέφτουν βροχή.

Δείτε το βίντεο από το ionian channel:

Ωστόσο, κυκλοφορεί και ένα δεύτερο βίντεο που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, ο Αμερικανός τουρίστας φαίνεται καθαρά να τρέχει, προσπαθώντας να ξεφύγει από τους διώκτες του, όμως μια δυνατή κλωτσιά στα πλευρά τον ρίχνει στο πίσω μέρος ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου και εκείνος αμέσως σωριάζεται στο έδαφος.

Αμέσως, εκείνοι που τον κυνηγούν, τον χτυπούν με κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα χωρίς έλεος.

Τα χτυπήματα είναι δολοφονικά, αφού ο άτυχος Αμερικανός δεν φαίνεται ούτε μια στιγμή να έχει τη δυνατότητα να σηκωθεί από το δρόμο.

Όταν οι θύτες καταλαβαίνουν πως ο 22χρονος δεν έχει τις αισθήσεις του, ενώ αίματα τρέχουν από το πρόσωπό του, σταματούν τα χτυπήματα. Οι γυναίκες που βρίσκονται σημείο και βλέπουν τουλάχιστον δέκα άτομα να χτυπούν βίαια έναν ανήμπορο να προστατευτεί άνθρωπο, προσπαθούν να τους σταματήσουν. Κάποιες άλλες πιάνουν το κεφάλι τους μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν αυτό που βλέπουν. Οι σκηνές του ξυλοδαρμού είναι άγριες και κάποια κορίτσια βάζουν τα κλάματα!

Ο Bakari, πεσμένος στο δρόμο, δεν κινείται… Κάποιος προσπαθεί να του κάνει μαλάξεις για να τον συνεφέρει, αλλά είναι μάταιο. Μέσα σε πέντε λεπτά έρχεται ασθενοφόρο και παραλαμβάνει τον 22χρονο, ο οποίος έχει αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όταν το ασθενοφόρο φεύγει σιγά σιγά «σπάει» και το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο. Κάποιοι προσπαθούν να εξηγήσουν σε δυο κορίτσια με ποιον τρόπο χτυπήθηκε ο νεαρός δείχνοντάς τους πως οι κλωτσιές έπεφταν σύννεφο.

Ο δρόμος σχεδόν αδειάζει και το μόνο που θυμίζει πως εκεί έπεσε νεκρός ο Bakari Henderson, είναι τα σημάδια αίματος που βρίσκονται στο σημείο.