Πως ο Καμμένος έγινε …Αβέρωφ απ’ την ΕΡΤ

Απάντηση για το λάθος στο οποίο υπέπεσε στην διάρκεια της περιγραφής της στρατιωτικής παρέλασης δίνει ο εκφωνητής της ΕΡΤ Αντώνης Πυλιαρός.

Ως γνωστόν κατά τη διάρκεια της περιγραφής, την 25η Μαρτίου, “βάφτισε” τον υπουργό Εθνική Άμυνας, Πάνο Καμμένο. ..Ευάγγελο Αβέρωφ.

Ο εκφωνητής, μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live», εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

«Πριν αρχίσει η παρέλαση ρώτησα τον σκηνοθέτη ποια έξτρα πλάνα θα παρουσίαζε, και μεταξύ άλλων μου ανέφερε πως αν μπορέσει θα βγάλει και από το Φάληρο την εικόνα του θωρηκτού Αβέρωφ. Πρόχειρα λοιπόν στα χαρτιά μου έγραψα τη λέξη “Αβέρωφ”. Κάποια στιγμή έπεσε το μάτι μου πάνω στο όνομα και την ίδια στιγμή το πλάνο έδειχνε τους επισήμους, και χωρίς να καταλάβω στην κυριολεξία τι έλεγα, βλέποντας τον κ. Καμμένο, τον μετονόμασα σε Ευάγγελο Αβέρωφ. Δεν ξέρω πώς και γιατί μου ήρθε… ήταν μάλλον η θολούρα της στιγμής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πυλιαρός.

(Νοnews-News.gr)

6Σουηδία: Αλυσίδα ξενοδοχείων προσφέρει… «αποζημίωση διαζυγίου». Αποζημίωση στα παντρεμένα ζευγάρια τα οποία χωρίζουν προτού περάσει ένας χρόνος από τη διαμονή τους στα καταλύματά της, προσφέρει μία αλυσίδα ξενοδοχείων στη Σουηδία.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ομίλου Countryside Hotels, η οποία αποσκοπεί στο να ενθαρρύνει τους συζύγους να περνούν χρόνο μαζί