Πω πω πωωωω, τι μπαλοθιές ήταν αυτές;

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Με τα εισιτήρια που είχαν κόψει ο Τράμπ, η Μέρκελ και ο Τσίπρας με το τσίρκο του, πήγαν κουστουμαρισμένοι και μυρωδάτοι οι κ.κ. Ράμα και Ζάεφ στην Ε.Ε. για την εις αυτή εγγραφή των!

Όταν ομιλούμε περί Ράμα, εννοούμε τον πρωθυπουργό της γείτονος φίλης Χώρας της Αλβανίας, έναν έμπορο, διάσημο, ναρκωτικών και πολυφορττωμένον με πολλές άλλες πράξεις, σατράπη της Αλβανίας, που βασανίζει καικαταστρέφει τα υπάρχοντα της Ελληνικής Μειονότητας στη Βόρεια Ηπειρο.

Ο Ζάεφ, πρωθυπουργός της προσφάτως βαπτισθείσης «Βόρειας Μακεδονίας», από την προηγούμενη Ελληνική Αριστερή Κυβέρνηση, ένα μικρό σλαβικό κρατίδιο το αναγόρευσε σε «Εθνος», του έδωσε ταυτότητα και κυρίως αναγνώρισε την «μακεδονική γλώσσα»! Φανταστικά πράγματα, αλλά πατριωτικά Ελληνικά… Αυτός όμως και ο μωσαϊκός πληθυσμός των Σκοπίων απλοποιεί την ονομασία του σε σκέτη «Μακεδονία», δημιουργώντας για την Ελλάδα μύρια προβλήματα που έχουν αρχίσει την παρουσία τους, από την προδοσία των Πρεσπών τα οποία εμείς δεχόμεθα με ανάλαφρες συαστάσεις, χωρίς να τους …μαλώνουμε (μεγαλόψυχοι Ελληνες).

Εκεί λοιπόν, που φαινόταν ξαστεριά στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, άρχισαν κεραυνοί, ένα μπαράζ από μπαλοθιές. Χάρηκαν οι υποψήφιοι, νομίζοντας ότι είναι στο πρόγραμμα Χαρμόσυνης Τελετής. Δεν άργησε όμως να αισθανθούν ότι έχουν πληγές βαθειές εις το στέρνον αμφότεροι και ό,τι τους έκλεισαν βροντερά την πόρτα…

Οι Ευρωπαίοι σίγουρα μας έχουν συμπεριφερθεί όχι πολύ έντιμα, εν ονόματι του πρωτεύοντος συμφέροντος των, αλλά από την άλλη μεριά δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι έχουν εγκολπωθεί τις αξίες του Πολιτισμού, που ασφαλώς έχουν ελληνική προέλευση και έχουν τη δυνατότητα μέτρησης του πολιτισμού κάθε κράτους της Ευρώπης.

Οι Ευρωπαίοι λοιπόν, ακύρωσαν τα εισιτήρια και απάντησαν με «ΟΧΙ» στους Βαλκάνιους Σλαβογενείς. Δεν εκπληρώνετε -κύριοι- τις προυποθέσεις για να παρακαθίσετε ως ΟΜΟΙΟΙ στα διπλανά έδρανα.

Και για μεν τους δυό γαμπρούς η απόφαση του Συμβουλίου της Ε.Ε. είναι απόλυτα διακιολογημένη και δίκαιη!

Θα ήθελα να αντιληφθώ σε βάθος, τι σήμαινε για τους Ελληνες. Της Κυβέρνησης του ΤΣΙΠΡΑ+ ΚΟΤZΙΑ+ΠΑΚΗ (Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και …βέρο Εθνικόφρονα-πατριώτη). Αυτόν που αλωνίζει την Ελλάδα στα πανηγύρια και που θέλει να πιστεύει ό,τι είναι καθήκον μας να ανανεώσουμε τη θητεία του!

Πιστεύω πως είναι απανωτά «σκαμπίλια» επ’ αμφοτέρων των παρειών «πρσώπων» τους, χωρίς όμως ένδειξιν ερυθρίασης. Είναι προδότες!

Ο κ. Ζάεφ …απείλησε -απάντησε-, πως θα κάμει εκλογές, και μετά θα κάμει «Ντα-Ντα» τους Ευρωπαίους που τον άφησαν μετεξεταστέο.

Ο Ράμα αντιμετωπίζει πρόσθετα προβλήματα στη Χώρα του  δεν είναι εύκολη η πρόσβαση σε αυτά και αν θα τον οδηγήσουν και αυτόν να μαλώσει με την Ε.Ε.

Τώρα για σκεφθείτε για φαντασθείτε το μέγεθος του δικού μας περιστατικού της προδοσίας των Πρεσπών και πως μας βλέπουν οι Ευρωπαίοι, ως απογόνους των άπείρων ένδοξων Ελλήνων που η πατρίς των αποτελούσε το πρώτο πρόβλημα του βίου τους; Yπάρχει αλλαχού παρόμοιο γεγονός; Ο «Ερυθρός» τ. Πρωθυπουργός μας, …Αλέξης, ο ξενοπρόβλητος ηγέτης, αγνόησε ΠΟΛΛΑΚΙΣ την αξίωση της πλειοψηφίας (80%) του Ελληνικου Λαού, που του ζήτησε με ογκοδέστατες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας να κάμει δημοψήφισμα προτού φθάσουμε στις Πρέσπες, ο προδότης μαϊμουδόκαρδος. Εχλεύαζε τις εκατοντάδες χιλιάδων Ελλήνων που πονούσαν για την τύχη της Μακεδονίας μας. Αλλά αυτός ανένδοτος «τοις Σλάβοις αξιώσεσι πειθόμενος». Εχει μούτρα και κυκλοφορεί άνετος καθ’ απάσαν την χώραν. Και το καλύτερο, το Ελληνικό, τον λατρεύει το ένα τρίτο του πληθυσμού μας. Συμπεριλαμβανομένων και των ορδών αυτών λαθρομεταναστών.

Ο νυν Πρωθυπουργός, προ της εκλογής του, διεκήρυττε ό,τι η «συμφωνία» των Πρεσπών προσβάλει το Εθνος μας και μας βλάπτει. Τώρα την νομιμοποιεί αφού ενεκρίθη από την προηγούμενη Κυβέρνηση. Ηταν πολύ χαρούμενος σε πρόσφατη συνάντηση με τον Ζάεφ, αλλά του δήλωσε ό,τι αυτός «ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ». Αν προσέξατε τον υπουργό Εξωτερικών μας, τον κ. Δένδια –χωρίς ανδοιασμό- έδειχνε άκρως ευτυχής από τη συνάντηση με τον γείτονα Σκοπιανό Πρωθυπουργό. Χαρεεές, χαρεεεεεές.

Και ενώ μας δίδεται μοναδική ευκαιρία να δρομολογήσουμε αναθεώρηση ή ακύρωση της των Πρεσπών αθλιότητος και να αποκαταστήσουμε το κύρος του Εθνους, συνεχιστήν της Ιστορίας μας ημείς άδομεν, μη βλέποντας φως, ούτε καντήλι αναμμένο.

Εξεστι Ελλησιν επιβραβεύειν πολλάκις αναξίους ανεχομένοι τους προδότας ως ισοτίμους πολίτας…