Πω πώωω, κουτσομπόλα ο άνθρωπος!

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Oχι πως δεν του αξίζουν, του Λεγεωνάριού μας Αλεξίου, τα όσα του κόβονται σπό τους περισσότερους Ελληνες, αλλά -βρε φίλοι μας-, εκειές οι περιοδικές βολές -μέσω καναλιών-, από το Γιάνη Βαρουφάκη, είναι άνω ποταμών. Το τι κουστούμια του ράβει, είναι ανέκδοτα, ατελείωτα, που μόνο στην Πατρίδα μας μπορούν να φορεθούν!

Και, φυσικά, ο Γιάνης πάντοτε είχε γνώση -ως οικονομολόγος διεθνούς εμβέλειας-, του σωστού δρόμου-, αλλά υποχωρούσε …προς το συμφέρον της Χώρας, στις βολές του Αλέξη. Τώρα, που το πάει ο τ. Υπουργός του, ο γόης, ο εφευρέτης του σακκιδίου και επί δικύκλου κινούμενος -ως πλούσιος μεν, αλλά λαϊκός αγωνιστής-, δεν είναι εύκολο στον καθένα μας να το διακρίνει. Μήπως ετοιμάζει νέο κόμμα; (έχουμε …πολύ λίγα υποψήφια). Μήπως να δοθεί η δυνατότητα να ενταχθεί σε άλλο κομματικό σχηματισμό; Η’ μήπως θέλει να δημιουργήσει προπέτασμα καπνού ο οσφραινόμενος το ενδεχόμενον να τον τσιμπήσει η Δικαιοσύνη, για αδικήματα εις βάρος της Χώρας; Αγνωσται αι βολαί των Συριζαίων, εκειών που οι ρίζες τους ανήκουν σε πολλές συνιστώσες, εγαλουχήθησαν στο ίδιο πολιτικό κλίμα και έχουν υποστεί μιά ανησυχητική ρευστοποίηση του Αριστερού των λοβού!

Το παράδοξο είναι πως η πλειοψηφία του λαού, που έχει σιχαθεί τον Αλέξη, είμαστε Βαρουφικοί και τον κοντράρουμε. Και η μειοψηφία, λουφάζει -μέχρι στιγμής-, εν αναμονή χειροτέρων…

Τι ψώνια είναι, αλήθεια, αυτοί οι γιαλαντζί Αριστεροί; Του Γιάνη, μιμήθηκε ο διάδοχός του, ο Ευκλείδης που τα οικονομικά βάρη …επωμίζεται σε ερυθρό σακκίδιο, για να ξεχωρίζει από τους άλλους συνομιλητές, να δείχνει πως είναι …Αριστερός της κατηγορίας ευπόρων. Εμείς ξέρουμε πως οι Γνήσιοι Αριστεροί του ΚΚΕ, είναι ντρέτοι, είτε μας αρέσουν είτε μας ξυνίζουν και δεν ασκούνται στις κωλοτούμπες! Μετά από λίγα χρόνια, το να διηγείται κάποιος αυτά τα συμπτώματα της Αριστεράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα θεωρούνται …παραμύθια, ιδιαζόντως αξιόλογα.

ΥΓ.

Υπό του Εκδοτικού Οίκου “Παραμυθητής” εξεδόθει και εκυκλοφόρησε σε έγχρωμη εμφάνιση ο “Παγκόσμιος Τουριστικός Χάρτης”, του συγγραφέα Αλέξίου του Αου. Είναι λίαν κατατοπιστικός. Δεν αφήνει κουτσοχώρι που να μην το αναφέρει και να το σχολιάζει. Κοστίζει 2, 40 Ε, όσο μιά εξάδα αβγών ορνιθοτροφείου. Πάρτε τον και χρησιμοποιήστε τον!