«Πόλεμος» Γνήσιου με Σπάθη-Θεόφιλο!

«Πόλεμος» ξέσπασε για μιά ράμπα έξω από τη ΔΕΥΑΚ µεταξύ του προέδρου της ΠΕΔΙΝ και υποψήφιου δήμαρχου Αλέξανδρου Παρίση με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Σταύρο Σπαθή και τον δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Από την «Ισχυρή Κεφαλονιά» (Παράταξη Παρίση) εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ισχυρή Κεφαλονιά: Ντροπή! Ο Δήμος Αργοστολίου και ο Σταύρος Σπαθής καταργούν τη θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ στη ΔΕΥΑΚ για να διευκολύνει το παρκάρισμα αυτοκινήτου!

Η σήψη, η αλαζονεία και ο κατήφορος της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου δεν θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα από την εικόνα της ράμπας ΑΜΕΑ στη ΔΕΥΑΚ η οποία καταργήθηκε εν μία νυκτί γιατί έτσι βόλευε τον κ. Σπαθή!

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Σταύρος Σπαθής έχει προκαλέσει πάμπολλες φορές με την αλαζονική συμπεριφορά του τα τελευταία χρόνια, αφού θεωρεί ότι το Αργοστόλι είναι τσιφλίκι του και δεν υπάρχουν κανόνες για αυτόν.

Η τελευταία του ενέργεια όμως με τις ευλογίες του Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου ξεπερνάει κάθε προηγούμενο!

Ο Σταύρος Σπαθής τσιμέντωσε τη ράμπα αναπήρων έξω από τη ΔΕΥΑΚ και το ΙΚΑ αδιαφορώντας πλήρως για τους συμπολίτες μας σε μία κίνηση επιδεικτικής αδιαφορίας και αυταρχισμού.

Φυσικά υπεύθυνος δεν είναι μόνο ο Σταύρος Σπαθής, ο οποίος μπορεί να θεωρεί ότι πρέπει να έχει πάρκιν για το αυτοκίνητό του στη ΔΕΥΑΚ, αλλά και ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος ο οποίος τον καλύπτει προκλητικά.

Οι Αργοστολιώτες άραγε επικροτούν την συμπεριφορά του κ Σπαθή;

Εμείς ελπίζουμε να χωράει πλέον το αυτοκίνητο του κ. Σπαθή και να μην χρειαστεί να καταργήσει και την επόμενη ράμπα.

◼︎ Σταύρος Σπάθης: “Λέει ψέμματα η ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ για τη ράμπα αναπήρων-Οι αποδεικτικές φωτογραφίες”

Αγαπητέ κ. Παρίση

και Μέλη της Ισχυρής Κεφαλονιάς

Σχετικά με τα ψευδή δημοσιεύματα σας για την ράμπα αναπήρων έξω από την ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ουδέποτε ο Δήμος Αργοστολίου, ο Δήμαρχος κ.Θεόφιλος Μιχαλάτος, αλλά και εγώ ο Σταύρος Σπαθής, Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και του Επιμελητηρίου δώσαμε εντολή για κατάργηση της ράμπας αυτής, που εξυπηρετεί τους συμπολίτες μας, αλλά αντιθέτως τις τελευταίες ημέρες ο Δήμος μας με τα αρμόδια συνεργεία του προχώρησε σε ενέργειες ευπρεπισμού και βαψίματος των διαγραμμίσεων που αφορούν την συγκεκριμένη ράμπα ΑΜΕΑ καθώς και σε άλλες επί της Λ.Βεργωτή και εξασφάλισε και θέση πάρκινγκ για ΑΜΕΑ ή ασθενείς που έχουν ανάγκη την Υπηρεσία μας ή τα Ιατρεία του ΙΚΑ, που βρίσκονται στο διπλανό κτίριο

Προς απόδειξη των ανωτέρω σας επισυνάπτουμε και φωτογραφίες από την συγκεκριμένη ράμπα και την θέση πάρκινγκ.

Καλό λοιπόν θα ήταν προτού προχωρήσετε στην συγκεκριμένη ανακοίνωση (που μόνο λάσπη ρίχνει) να ελέγξετε τα έργα που κάνει ο Δήμος μας, αλλά και γενικότερα την συνολική μας πολιτική απέναντι στους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα καθώς και σε κάθε άλλη ευπαθή ομάδα.

Με εκτίμηση,

ΣΤΑΎΡΟΣ ΣΠΑΘΉΣ

Πρόεδρος ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ

◼︎ Ισχυρή Κεφαλονιά: Ιδού η «αναβάθμιση» της ράμπας ΑΜΕΑ από τον κ. Σπαθή όπως ο ίδιος ισχυρίζεται!

Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται καθαρά η «αναβάθμιση» της ράμπας ΑΜΕΑ από τον κ. Σπαθή όπως ο ίδιος ισχυρίζεται!

Όλοι οι υπόλοιποι όμως βλέπουμε μία καλουπωμένη και τσιμενταρισμένη ράμπα!

Μάλιστα στις φωτογραφίες που έστειλε ο κ. Σπαθής η «αναβαθμισμένη» ράμπα ήδη έχει γίνει θέση πάρκινγκ!

Φυσικά επειδή ο κ. Σπαθής έχει τσακωθεί με την αλήθεια, μπορείτε να δείτε και τη φωτογραφία από το Google Maps όπου φαίνεται καθαρά η ράμπα μπροστά από την είσοδο του ΙΚΑ, η οποία μετά την αναβάθμιση Σπαθή – Θεόφιλου δεν υπάρχει πια.

ΙΣΧΥΡΉ ΚΕΦΑΛΟΝΙΆ