Πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους το Μουσείου Ραδιοφώνου-Ασυρμάτου στο Επιμελητήριο

Το Μουσείο Ραδιοφώνου-Ασύρματου και Τηλεπικοινωνιακού υλικού του Χαράλαμπου Μακρή στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, αποτελεί “πόλο έλξης” για μικρούς και μεγάλους.

Ο Χαράλαμπος, από την πρώτη ημέρα των εγκαινίων του Μουσείου, καθημερινά υποδέχεται πλήθος κόσμου, μικρούς και μεγάλους, να τους ξεναγήσει, να τους πληροφορήσει, αλλά και να τους “ταξιδέψει” πίσω στο παρελθόν:

Χθες το Μουσείο επισκέφθηκαν μέλη του ΚΑΠΗ Αργοστολίου, τα οποία υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκαν και “ταξίδεψαν” με τον Χαράλαμπο στα χρόνια της νιότης τους, με τα τηλέφωνα με τη μανιβέλα, τα γραμμόφωνα, τα ραδιόφωνα, παλιά και ξεχασμένα επαγγέλματα, αναπολώντας και εξιστορώντας όμορφες ιστορίες από τα παλιά!

Μετά την ξενάγηση οι ξεχωριστοί επισκέπτες του Μουσείου, τράταραν τον οικοδεσπότη με λιχουδιές που είχαν φέρει μαζί τους, τραγούδησαν νοσταλγικά τραγούδια, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους την Τσικνοπέμπτη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ!

Την περασμένη Τετάρτη το Μουσείο επισκέφθηκαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου, ενώ την περασμένη Τρίτη οι μαθητές της 6ηςΤάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου.

Ολοι οι μαθητές ενθουσιάστηκαν από τα εκθέματα του Χαράλαμπου, ο οποίος με περίσσια υπομονή και αγάπη τους εξηγούσε με κάθε λεπτομέρεια την χρήση και συνεισφορά των εκθεμάτων, αλλά και των παλαιών επαγγελμάτων που έχουν πλέον εξαφανισθεί από τη σύγχρονη κοινωνία μας.