Πότε θα γίνει η τρίτη παρουσία Του;

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Το 2015, παρουσιάστηκε στο Ελληνικό πολιτικό προσκήνιο -με τη απομάκρυνση από την εξουσία της εταιρίας Ν.Δ. -ΠΑΣΟΚ-, ο Συριζαίος διεθνής οικονομολόγος ο Βαρουφάκης, ο Γιάνης, με ένα ν. Διακριτικό του γνώρισμα -καίτοι πλούσιος-, μιά μοτοσικλέτα και ένα επ’ ώμου σακκίδιο που το είχε γεμίσει ο Αλέξης μας με «προτάσεις», να τρέχει αλωνίζοντας επί μήνες την Ευρώπη, και να επιστρέφει βεβαιώνοντάς μας πως «όλα σύντομα τελειώνουν» και οι έντιμοι δανειστές μας θα μας ξαναδανείσουν αφού μας τυραννήσουν με περικοπές και φόρους, με εκποίηση της περιουσίας μας πως «όλα σύντομα τελειώνουν» με τους εντολοδόχους πολιτικούς μας ηγέτες. Τελικά, οι Ευρωπαίοι, μυρίστηκαν πως προσπαθεί ο Ελλην Γιάνης με τα μπρος κι ανάποδα του, δηλαδή με επαναληπτικές κωλοτούμπες, να τους τη φέρει, του τη φόρεσαν όμως αυτοί, έτσι που ο Λεγεωνάριος αναγκάστηκε να τον εξωπετάξει απ’ το Υπουργιλίκι, από την υπερσανταποδαρούσα Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Εκείνος επικράνθη και κατά περιόδους βγαίνει στα κανάλια και εκκενώνει -εμπροσθίως και οπισθίως-, άπαν το εξαγώγιμο εντερικό του περιεχόμενο δια το πρόσωποντου Αλεξίου! Ομως και ο άνθρωπος αυτούς έκαψε τη χώρα. Τη ζημίωσε πολλά δισεκατομμύρια. Τώρα πόσο φταίει αυτούς, πόσο ο Μεγάλος, έπρεπε να τώβρει η Δικαιοσύνη.

Πριν από πολλά χρόνια -επί ΠΑΣΟΚ-, και για πολλά χρόνια, είχαμε άλλον πολιτικό αστέρα με εξαίρετες περγαμηνές, Υπουργού Αμυνάς μας, τον Γιάννο Παπαντωνίου, με δύο ν! Πέρασαν τα χρόνια, γλεντοκοπάει μετά τηςχαριτοβρύτου συζύγου του εδώ και στο εσωτερικό. Αίφνης τώρα επί Αλεξίου του Αου ήλθε εις το προσκήνιο το έργον του επειδή …συμπτωματικά μιά τεράστιαπεριουσία του και δεκάδες λογαριασμοί στο εξωτερικό που προκύπτουν φυσικά με τον «ιδρώτα» του, δεν δικαιολογούνται, θεωρούνται μαύρες και …αδήλωτες. Δηλαδή, «πιθανώς» να απεκτήθησαν όταν μας εξόπλισε μεν με σίδερα και μας αφόπλισε από χαρτονομίσματα… Η τσιμπίδα όμως τον έπιασε, τον δίκασε και δοξάστηκε το Προοδευτικό-Σοσιαλιστικό χεράκι του ενδόξου . υπουργού μας. Μετά την πρώτη ποινή ας ελπίζουμ να μηην έχουμε περισσότερες της μιάς ακόμη.

Προσβλέποντες σε αίσιο και ένα ευτυχισμένο μέλλον, αναζητούμε εναγωνίως στο πολιτικό Ελληνικό σκηνικό ένα Γιάννη, ένα Γιάννη που νάχει τρία ν! Τον Γιάννη Εθθνοσωτήρα. Από που, πότε θα φανεί, πότε θα έλθει, να παρουσιαστεί; Να χαρούμε -επί τέλους-, να απαγγιστρωθούμε από την σκλαβιά, την κατοχή. Από την εξαθλίωση. Αξίζει στον Ελληνικό λαό να έχει μιά τέτοια τύχη; Σαν τη σημερινή;

ΥΓ.

«Η τύχη δεν βοηθάει ποτέ αυτούς που δεν βοηθούν τον αυτό τους» ΣΟΦΟΚΛΗΣ