Πύρρειος νίκη του ολιγάρχη! «Ο βασιλιάς Θεόφιλος είναι γυμνός»!

Καιρό τώρα έχουμε γράψει ότι κάτι τρέχει στο «Βασίλειο του Θεόφιλου»! Θέλεις ο πιστοποιημένος (πλέον) εναγκαλισμός του Θεόφιλου με τον βουλευτή Καππάτο και την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που έχει «ξινίσει» τους ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΕΟΥΣ στο ασκέρι του;

Θέλεις τα μηνύματα που στέλνει η «Ομάδα των 4» με τους «Μυστικούς Δείπνους» που οργανώνει;

Θέλεις τα μηνύματα του alteregoτου Θεόφιλου και πραγματικού ανταυτού, του Μινέτου, προς εκείνους που έχουν πάρει «τα μυαλά τους αέρα» (λέγε με Σαμούρη);

Θέλεις από την άλλη ότι το καράβι του Δήμου «μπάζει νερά»με πολλαπλά τα δείγματα;

Θέλεις οι πληροφορίες που οργιάζουν στην πιάτσα για …οργισμένους πρώην υποστηριχτές του Θεόφιλου που έχουν αρχίσει να μπουκάρουν στο δικό του «Μέγαρο» και να γίνεται της τρελής;

Θέλεις η αγανάκτηση του λαουτζίκου από την ανύπαρκτη καλό – διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων;

Τι να πρωτοπιάσεις;

Το ανύπαρκτο δημοτικό έργοπου μόνο στα λόγια και τις υποσχέσεις γίνεται;

Την ανύπαρκτη παρουσία του Θεόφιλου στην τοπική κοινωνία; Χαρακτηριστική η ανεκδιήγητη απουσία του από το Δικαστήριο για να ανοίξει ο δρόμος στο Κορώνι!

Την ασυδοσία και τα πρωτοφανή γεγονότα που συμβαίνουν ολοένα και πιο συχνά στο Αργοστόλι;

Το κυκλοφοριακό χάος που υπάρχει στο Αργοστόλι;

Τον ανεξέλεγκτο καλπασμό στο κόστος λειτουργίας του Δήμου;

Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του Θεόφιλου να διαχειριστεί τα ελάχιστα είναι πλέον πιστοποιημένη!

Η δημοτική του ομάδα που στηρίζεται στην τετράδα των εκ μεταγραφής προερχόμενων με οφίτσια και αμοιβές έχει φτάσει στα όρια της! Με οριακό αριθμό 13 συμβούλων και ουσιαστικά στηριζόμενος ο Θεόφιλος στην διάλυση της παράταξης Παρίση καταφέρνει μέχρι τώρα να ψηφίζει οριακά ό,τι  γουστάρει.Και σίγουρα η απουσία του από το Δικαστήριο του συνεργάτη του Λουβερδή με τον Παρίση έχει δημιουργήσει τριγμούς στο ΠΑΣΟΚογενές τμήμα της παράταξής του.

Και φτάνουμε στο τελευταίο Συμβούλιο την περασμένη Τετάρτη που υπήρξε το πρώτο ηχηρό «σκαμπίλι»στον Θεόφιλο και που λογικά θα πρέπει να τον προβλημάτισε:

Το θέμα ήταν η τροποποίηση του προϋπολογισμού. Ένα σημαντικό θέμα που είχε και μεγαλύτερη αξία λόγω των μεγάλων αυξήσεων στο κόστος λειτουργίας του Δήμου.

Το αποτέλεσμα έφερε κρύο ιδρώτα στο Θεόφιλο.

11-11!!!

Δύο δικοί του απουσίαζαν, οι Κουρκουμέλης και Γαβριελάτου,και επίσης απουσίαζαν τρεις από την αντιπολίτευση (Γιάννης Λυκούδης, Πολλάτος και Μενάγιας).

Από τις λίγες περιπτώσεις που σύσσωμη (!) η αντιπολίτευση βρέθηκε απέναντι στον Θεόφιλο!

Με το νόμο πέρασε βέβαια το θέμα αλλά με την …διπλή ψήφο του προέδρου!!!

Νίκη μεν αλλά… Πύρρειος δε!

Από κει και πέρα ο εκνευρισμός στην ομάδα ήταν χαρακτηριστική…

Ο ίδιος ο Θεόφιλος …εμφανώς μουδιασμένος.

Ο εκνευρισμός του Βαλλιανάτου που συνέχεια προκαλούσε τους πάντες με κορυφαίο τον καυγά τουστα καλά καθούμενα με τον Ανουσάκη και τις συνεχείς προκλήσεις προς τον Φόρτε (!)παίρνοντας βέβαια ανάλογες απαντήσεις από τον πρώην δήμαρχο και προκαλώντας την αντίδραση ακόμα και του …Παρίση!

Και σίγουρα κάτι λέει η αποχώρηση από την συνεδρίαση των Τσιλιμιδού και Σαμούρηαπό την συνεδρίαση πριν τον απολογισμό του δημάρχου για τις αυξήσεις…

Συμπέρασμα:

Η ανερμάτιστη και γνωστή με τι τρόπους σχηματισμένη Θεοφιλική δημοτική ομάδα άρχισε πάλι να μπάζει νερά.

Όσο θα πηγαίνουμε προς τις εκλογές (σε 15 μήνες από σήμερα) τα νερά θα βουλιάξουν το Ολιγαρχικό σκάφος που το μοναδικό στοιχείο συνοχής που έχει είναι …η πολιτική συναλλαγή!

Ο βασιλιάς (Θεόφιλος) …είναι γυμνός!