Σάλος για τον απαγχονισμό της 20χρονης στη θαλαμηγό Mayan Queen

H 20χρονη καλονή από την Αυστραλία Σινίντ Μακναμάρα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, όταν βρέθηκε κρεμασμένη με σχοινί σε θαλαμηγό, στο Λιμάνι του Αργοστολίου (30/8)

Σε αυτοκτονία δι’ απαγχονισμού οφείλεται ο θάνατος της 20χρονης καλλονής  Sinead McNamara, που βρέθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής κρεμασμένη στο εξωτερικό μέρος της θαλαμηγού Maya Queen, ιδιοκτησίας του κροίσου μεγιστάνα Sinead McNamara. Για την υπόθεση της κοπέλας έχει ξεσπάσει πανελλήνιος σάλος και όχι μόνον, ενώ όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με την υπόθεση.

Η Maya Queen ήταν αγκυροβολημένη τις τελευταίες ημέρες στο Λιμάνι Αργοστολίου, πίσω από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Λιμεναρχείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, χθες το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της νεκροψίας της οποίας επόπτευσε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία δι’ απαγχονισμού, ενώ δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα της άτυχης 20χρονης που να προσδιορίζουν άλλα αίτια θανάτου.

Ωστόσο, θα ακολουθήσουν τοξιλογικές εξετάσεις για ανεύρεση περισσοτέρων στοιχείων, αλλά και ιστολογικές για να ερευνηθεί κατά πόσο επηρεάστηκε η 20χρονη από τον ψυχισμό της και οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

Τα αποτελέσμaτα των τοξολογικών και ιστολογικών εξετάσεων αναμένονται να βγουν περίπου σε ένα μήνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Λιμενικές Αρχές έχουν υλικό από κάμερες του εξωτερικού χώρου του Λιμανιού που απεικονίζουν το χρονικό του «κρεμάσματος» της κοπέλας, το οποίο αποτελεί το βασικό στοιχείο-ντοκουμέντο της υπόθεσης.

Η Maya Queen αναχώρησε προχθές το μεσημέρι από το Αργοστόλι και χθες κατευθυνόταν προς το Γιβραλτάρ.

Η 20χρονη καλλονή Sinead McNamara