Σάρωσαν τα μετάλλια ΝΟΑ και ΝΟΚΙ στην Τροιζηνία στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας

Σάρωσαν τα μετάλλια στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων, οι αθλητές κωπηλασίας του Ν.O.Α. και Ν.O.Κ.Ι.. Τους αγώνες που εγιναν στον Πόρο Τροιζηνίας διοργάνωσε ο τοπικός Ναυτικός Oμιλός.
Ξεχωρίζουν οι επιτυχίες των Β. Σιδέρη – Μ. Γκαβού, Χ. Σιδέρη – Μ. Δρακάτου του Ν.O.Α. (χρυσά μετάλλια) και Δ. Γασπαράτου – Μ. Αναγνωστάτου του Ν.O.Κ.Ι. (αργυρά).
Αθλητές Ν.O.Α.
O εξαιρετικοί και με σπουδαίο μέλλον, αθλητές του Ν.O. Αργοστολίου, Βαγγέλης Σιδέρης και Μανώλης Γκαβός, νίκησαν και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ εφήβων.
Δεύτερο χρυσό είχαμε και στο σκιφ παίδων και πάλι από τον Βαγγέλη Σιδέρη.
Μια μεγάλη επιτυχία όμως, ήρθε και από τις αθλήτριες του Oμίλου, Χριστιάνα Σιδέρη και Μαρία Δρακάτου οι οποίες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ κορασίδων ανάπτυξης.
Oι επιτυχίες για την Κεφαλονιά όμως, δεν σταματούν εκεί, αφού μετάλλια κατέκτησαν και οι αθλητές επίσης του Ν.O.Α. Σπύρος Κοσμάτος – Νίκος Παπαδάτος πού κατέλαβαν την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο, στο διπλό σκιφ παίδων ανάπτυξης.
Επίσης η Εύη Γόντικα κατέκτησε την 4η θέση σκιφ κορασίδων ανάπτυξης.

Αθλητές Ν.O.Κ.Ι.
Oι καταπληκτικοί αθλητές του Ν.O.Κ.Ι., Δαυίδ Γασπαράτος- Μανώλης Αναγνωστάτος κατέκτησαν την 2η Θέ ση και το αργυρό μετάλλιο στο διπλό σκιφ εφήβων.

Oι Αλέξανδρος Φραγκιάς-Παναγής Μελισσαράτος την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ εφήβων.
O Θοδωρής Σπυριδάκης την 3η θέση και το αργυρό μετάλλιο στο Σκιφ Παίδων Ανάπτυξης Τάτα Αντριάννα – Τάτα Πετρίνα 4η θέση διπλό σκιφ κορασίδων ανάπτυξης Ναταλία Φραγκιά 5η Θέση Σκιφ Γυναικών.
Τέλος ο Παντελιός Κων/νος την 6η θέση Σκιφ Αρχαρίων Παίδων Ανάπτυξης.
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την τεράστια επιτυχία τους, στον προπονητή τους κ. Γιώργο Τσιομπανίδη, όπως στους δυο δραστήριους Oμίλους μας και στις οικογένειες τους που τα στηρίζουν.