Σήμερα οι 2 προημιτελικοί του Κυπέλλου σε άδειες εξέδρες

Με τους 2 προημιτελικούς αγώνες θα συνεχιστεί σήμερα το πρόγραμμα του Τοπικού Κυπέλλου, φυσικά σε άδειες εξέδρες μετά την απόφαση της ΕΠΣΚΙ για τον κοροναϊό.

(φωτό sportsthea)

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν τα ματς στον Αγιο Αντώνιο στο Ληξούρι, ανάμεσα σε Παλληξουριακό-Φωκάτα και στο γήπεδο Αργοστολίου μεταξύ Διλινάτων – Εικοσιμίας.

Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, αφού οι 4 ομάδες που συμμετέχουν θέλουν να πάρουν το πάνω χέρι στη σειρά ενόψει των επαναληπτικών και να γίνουν τα φαβορί που θα κλείσουν θέση στο μεγάλο τελικό.

To σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου:

  • ώρα: 16:00, Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, Διλινάτα-Εικοσιμία
  • ώρα: 16:00, Δημοτικό Αγίου Αντωνίου, Παλληξουριακός- Φωκάτα

Απόφαση της ΕΠΣΚΙ για τον κοροναϊό


Από την ΕΠΣΚΙ ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Σε εφαρμογή της 15954/08.03.2020 ΚΥΑ, (ΦΕΚ Β 726/8.3.2020) που προβλέπει την προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις από 9/3/2020-22/3/2020, όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες της Ένωσής  μας θα πραγματοποιηθούν χωρίς θεατές έως την προαναφερθείσα ημερομηνία.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι αθλητές των ομάδων που θα αγωνίζονται και οι άμεσα εμπλεκόμενοι-αναγκαίοι για την διεξαγωγή των αγώνων (διαιτητές, παρατηρητές, προπονητές και εκπρόσωποι ΔΣ των σωματείων, φροντιστές, ιατροί, κλπ).

Την ευθύνη για την εφαρμογή της προαναφερθείσας ΚΥΑ έχουν τα γηπεδούχα σε κάθε αγώνα σωματεία. Παρακαλούμε για την εφαρμογή της για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Από την ΕΠΣΚΙ