Σήμερα ο τελικός του 2ου Σούπερ Καπ στο ΔΑΚ Αργοστολίου

Με τον τελικό του 2ου Super Cup 2018-2019 της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., ο οποίος σηματοδοτεί και την επίσημη έναρξη της φετινής σεζόν στο τοπικό ποδόσφαιρο, ο πρωταθλητής Α.Ο. Πρόννων αντιμετωπίζει σε αγώνα νοκ άουτ, τον κυπελλούχο και κάτοχο της περυσινής διοργάνωσης (3-0 την Εικοσιμία στο Ε.Α.Κ. Φαρακλάτων), Παλληξουριακό.

Ο σημαντικός αυτός αγώνας, θα γίνει σήμερα και ώρα 4.30  μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ενώ την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η τοπική Ένωση.

Σίγουρα, δύσκολο ένα τέτοιο παιχνίδι, αφού οι ομάδες δεν θα είναι σε τέτοια αγωνιστική κατάσταση, όπως θα επιθυμούσαν.

Όμως, είναι δυο ομάδες είναι αναμφισβήτητο ότι είναι ικανές να προσφέρουν ωραίο θέαμα και γκολ, αναφέρει το sportsthea.

Οι τυπικά γηπεδούχοι «ερυθρόλευκοι», περυσινοί κάτοχοι του τίτλου, θέλουν να επαναλάβουν την περυσινή τους επιτυχία και για δεύτερη συνεχή χρονιά να αποχωρήσουν από το Αργοστόλι με την κούπα στις αποσκευές τους, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να γράψουν στην ιστορία τους την ίδια σεζόν, έναν δεύτερο και μάλιστα συνεχόμενο τίτλο, με τον ίδιο αντίπαλο που πέρυσι στο 90+, του «έκλεψαν» τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά και την ευκαιρία να πετύχουν κάτι μοναδικό, το τρέμπλ!

Προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν οι προπονητές, τόσο του Παλληξουριακού, όσο και των Πρόννων, Ηλ. Ζερβός και Δημ. Ζησιμάτος αντίστοιχα και θα παρατάξουν στον αγωνιστικό χώρο του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ότι καλύτερο διαθέτουν, ώστε να κάνουν δικό τους, τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Μάλιστα ο δεύτερος, στο 1ο Super Cup, έχασε τον συγκεκριμένο τίτλο από την ίδια ομάδα και σίγουρα θέλει να πάρει την δική του “εκδίκηση”!

O κάτοχος του Σούπερ Καπ Παλληξουριακός (φωτό sportsthea)
O Πρωταθλητής Α’ Κατηγορίας A.O. Πρόννων (φωτό sportsthea)