Σήμερα το 2ο ημίχρονο 21ας-Φωκάτων για το Κύπελλο

Φάση από το …πρώτο ημίχρονο του αγώνα (φωτό sportsthea)

Με τη διεξαγωγή του δεύτερου 45λεπτου του πρώτου αγώνα, πρώτης σειράς, μεταξύ Φωκάτων-Εικοσιμίας, που είχε διακοπεί την περασμένη Τετάρτη λόγω βροχόπτωσης, συνεχίζεται σήμερα το τοπικό Κύπελλο στις 4.30 μ.μ. στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων.

Να θυμίσουμε ότι την στιγμή της διακοπής το παιχνίδι ήταν 2-1 υπέρ της Εικοσιμίας, ενώ απέμεναν ακόμη 45’ για την ολοκλήρωση.

Έτσι, σύμφωνα με τον κανονισμό, οι δυο ομάδες θα συνεχίσουν από εκεί, που χωρίς τη δική τους υπαιτιότητα, δεν ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους.

Όπως έδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι, οι δυο ομάδες μπορούν να προσφέρουν θέαμα και γκολ, σε ένα πρώτο παιχνίδι που και οι δύο θέλουν το αποτέλεσμα εκείνο που θα τις κάνει φαβορί για την πρόκριση, ενόψει μάλιστα και του επαναληπτικού την μεθεπόμενη εβδομάδα στις Κεραμειές.

Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν τη σεζόν στη Γ’ Εθνική όπου αγωνίζονται φέτος με τον Δημήτρη Ζησιμάτο στον πάγκο τους. Όμως, μετά την παραίτηση του τελευταίου, συνεχίζει πλέον ο Μιχάλης Αθηναίος.

Νέος και ο προπονητής από φέτος στην ομάδα της Λακήθρας, ο Διονύσης Λιονάτος, που έχει πολύ δουλειά να κάνει, σε σχέση με την ανανέωση και τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Τον αγώνα θα διευθύνει ο διαιτητής Αγγελος Βουτσινάς, με εόπτες τους Β. Θωμά και Ν. Χατζηγεωργίου.

Οι ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί, είναι: Π.Α.Ο. Εύγερος, Εθνικός Κεφαλλονιάς, Πρόννοι, Πυλαριακός, Διλινάτα και Παλληξουριακός.

Φάση από το …πρώτο ημίχρονο του αγώνα (φωτό sportsthea)