Σήμερα (29/11) το προσυνέδριο για το Συνέδριο

Το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου 2017, θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα το Αναπτυξιακό Συνέδριο Ιονίων Νήσων- ΑΝΑΣΙΟΝ 2017, με την παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και κλιμακίου Υπουργών της Κυβέρνησης.

Στο Αναπτυξιακό Συνέδριο αυτό, θα συζητηθούν οι εξής θεματικές ενότητες:

  • Τουρισμός, μεταφορές, υποδομές, νησιωτικότητα, “Γαλάζια Ανάπτυξη”
  • Πρωτογενής Τομέας στο νησιωτικό χώρο, αγροδιατροφή, ευρωπαϊκές ενισχύσεις.
  • Επιχειρηματικότητα, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, χρηματοδοτικά μέσα, απασχόληση και κυκλική οικονομία.
  • Περιβάλλον, χωροταξία, χρήσεις γης και δημόσια περιουσία.
  • Παιδεία, Πολιτισμός, έρευνα και καινοτομία.
  • Πολιτικές υγείας, πρόνοιας και πρόληψης.

Στα πλαίσια αυτά, οι Περιφερειακές Ενότητες Κεφαλονιάς και Ιθάκης, διοργανώνουν προσυνέδριο της σήμερα και ώρα: 17:15 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου “Ο ΚΕΦΑΛΟΣ”, αίθουσα ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ.

Παρακαλούνται, όλοι όσοι, από τους φορείς και τους πολίτες των Νησιών μας, επιθυμούν να καταθέσουν τις απόψεις τους, τις προτάσεις και τις επισημάνσεις τους, για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου, να λάβουν μέρος στην συγκεκριμένη διαδικασία.

Οι θέσεις, απόψεις και προτάσεις όλων θα καταγραφούν, προς το σκοπό όπως ληφθούν υπόψη και ενταχθούν στον διάλογο της ΠΙΝ, με τον κ. Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, στα πλαίσια του προαναφερόμενου Συνεδρίου.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να καταθέσει τις προτάσεις και επισημάνσεις του και στην σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΠΙΝ pin.gov.gr/anasion.

Εξυπακούεται ότι, οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να καταθέσει και κατά την διάρκεια του Προσυνεδρίου τις απόψεις του γραπτά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ