Σία Κοσιώνη: «Δεν έχω σκοπό να γεράσω μπροστά στο γυαλί»

Η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στον καναπέ του «Love It» απέναντι στην Ιωάννα Μαλέσκου και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τη μόνιμη επιδίωξή της να βελτιώνεται και να μη μένει στάσιμη.

«Έχει πολύ μεγάλη σημασία να ξέρεις ποιος είσαι, πού πατάς για να μπορείς και να το βελτιώσεις. Αν ένας νέος άνθρωπος βγει ξαφνικά και νομίζει ότι τα ξέρει όλα και ότι είναι φανταστικός το πιθανότερο είναι ότι κάπου θα σκοντάψει γιατί δεν θα δει που είναι η πέτρα. Εγώ είχα τον νου μου» εξήγησε.

Και συνεχίζοντας: «Ένας τρόπος για να διατηρηθείς, δεν ξέρω αν θα καταφέρω σε 10-15 χρόνια, άλλωστε δεν έχω σκοπό να γεράσω μπροστά στο γυαλί, πιστεύω πρέπει να βρίσκεις τρόπους για να διατηρήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον σου. Να μην βαλτώνεις, αυτό είναι κάτι που προσπαθώ και στην προσωπική και στην επαγγελματική μου ζωή. Με τρομάζει η στασιμότητα».

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι δεν αφιερώνει πολλές ώρες στην εμφάνισή της παρά μόνο για τα απαραίτητα, ενώ για την αλλαγή στα μαλλιά της που τη σκεπτόταν πολύ καιρό την ενθάρρυνε και ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης«Πριν κουρευτώ έστειλα φωτογραφία στον άντρα μου. Του λέω: ‘’Να τα κάνω έτσι;’’, μου λέει: ‘’Προχώρα’’».

(protothema.gr)