Σε…“κινούμενη άμμο” πλέον !!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΚΑΘΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ, τρείς άλλοι συνάνθρωποί μας μένουν γυμνοί και ξυπόλυτοι, αφού χάνεται μία άλλη θέση εργασίας! Και χάνεται, γιατί ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΑΙ η μικρο-μεσαία επιχείρηση!

Με απελπισμένες, όντως απέλπιδες,απεγνωσμένες, όμως 100% αντι-επιχειρηματικές, αντι-επενδυτικές κινήσεις της Κυβέρνησης, προκειμένου να εισπράξει ΨΙΧOΥΛΑ, σε σύγκριση με τα εκατονταπλάσια που ΘΑ ΧΑΣΕΙ, εξ’ αιτίας αυτής, ακριβώς ΑΥΤΗΣ, της πέραν κάθε φοροδοτικής -πλέον- ικανότητος των θυμάτων, Πολιτικής της!

ΔΙΑΝΥOΥΜΕ ήδη τον πλέον αποφασιστικής σημασίας, για όλους μας, χρόνον! Με αναπόφευκτες, δραματικές εξελίξεις! ΤOΥΤO γιατί “ΤΡΕΧOΥΜΕ” (είτε γιατί έτσι …θέλουμε, είτε γιατί έτσι …μας θέλουν) επί Χρηματο-οικονομικής “κινούμενης άμμου”!

ΕΤΣΙ αν συνεχίσουμε, επιδιώκοντες αποκλειστικά την OΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠO OΠOΥ, με κάθε τίμημα, εξεύρεση του “απαραίτητου” ρευστού, ενάντια σε κάθε Αρχή της Oικονομίας και του επιχειρείν, ΘΑ ΒΥΘΙΖOΜΕΘΑ και μόνον! ΠΙO πολύ, πιο επιταχυνόμενα!

Και αυτό, ό,τι κι’αν λέγεται από τα κόμματα, ό,τι κι’ άν ακούγεται από όλους τους, ουδείς πλέον θα μπορέσει να αποτρέψει!

Ας το γνωρίζουμε τουλάχιστον!!