Σε νέα ιστορικά ύψη ετοιμάζεται να οδηγηθεί η Ελλάδα

Ενώ σε παλαιότερες προεκλογικές εποχές η συζήτηση για πρόωρες εκλογές έριχνε το Ελληνικό Χρηματιστήριο λόγω της πολιτικής αστάθειας που προκαλούσε φέτος το 2019 που σίγουρα θα φύγει από την εξουσία η ανίκανη αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα το Χρηματιστήριο μας σπάζοντας την προϊστορία… ανεβαίνει!

Αν και τις τελευταίες ημέρες το διεθνές επενδυτικό κλίμα έχει επιβαρυνθεί λόγω κυρίως των φόβων για επιβράδυνση της Ευρωπαϊκής, Κινεζικής και Παγκόσμιας ανάπτυξης το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών συνεχίζει να ηγείται διεθνώς της ανόδου με άνοδο +13,57% νικώντας ακόμα τον Dow Jones που ανεβαίνει μέχρι στιγμής μόνο +8.53%!

Βέβαια, όταν θα είναι σίγουρο ότι θα προκηρυχθούν Βουλευτικές Εκλογές, πράγμα που θα οδηγήσει στην έξοδο από την εξουσία το επί πάνω από 4 χρόνια κυβερνών αριστερό κόμμα, εκτιμώ ότι η πορεία της Ελληνικής αγοράς θα αρχίσει να αναπτύσσεται με ακόμα πιο ταχείς ρυθμούς.

Προϋπόθεση για την ταχύτερη ανάπτυξη της Ελληνικής αγοράς και οικονομίας είναι φυσικά να επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις που θέλουν τον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη να σχηματίζει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα μπορέσει να εφαρμόσει το μέγιστης σημασίας φιλο-επενδυτικό πρόγραμμα του.

Το επενδυτικό “σοκ” που υπόσχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και για το οποίο ως ο εν δυνάμει επόμενος Πρωθυπουργός της Ελλάδας αγωνίζεται ακόμα και τώρα από την αξιωματική αντιπολίτευση, σε αντίθεση με όσα δυστυχώς έκανε στη θέση του ο Αλέξης Τσίπρας, να φέρει στη χώρα είναι το μοναδικό πρόγραμμα που ρεαλιστικά ακούγεται από οποιαδήποτε. Αληθινά πραγματοποιήσιμο και πλέον κοινά αποδεκτό αναπτυξιακό σχέδιο που θα φέρει εκατοντάδες χιλιάδες νέες καλά αμοιβόμενες θέσεις εργασίας στους Έλληνες ανέργους και εργαζόμενους των 300 Ευρώ στα επόμενα χρόνια μόνο.

Όμως, μαζί με το επενδυτικό “σοκ” που υπόσχεται το αληθινά φίλο-κοινωνικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα προκληθεί στο εγγύς μέλλον μας και το πολυπόθητο αναπτυξιακό “σοκ” με λογικά επακόλουθες θετικές επιπτώσεις σ’ όλους τους οικονομικούς, κοινωνικούς, πολιτιστικούς και ανθρωπιστικούς τομείς στην ταλαιπωρημένη από τα ψεύτικα λόγια και ανικανότητα των πολιτικών χώρα μας.

Έτσι, λόγω των παραπάνω βλέπω ότι στο μέλλον μας που έρχεται σύντομα η Ελλάδα μας θα εκτοξευτεί σαν από πιεσμένο ελατήριο ξανά σε νέα ύψη που σίγουρα της αξίζουν περισσότερο από την σημερινή κατάντια της.